Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Τα φαινόμενο κατά τόπους θα είναι έντονα

Η Νεφέλη δεν αστειεύεται! Χαλάει από σήμερα πολύ καιρός σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού, κακοκαιρία θα απικρατήσει από σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους. Τα φαινόμενο κατά τόπους θα είναι έντονα.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού:

1. Σήμερα Δευτέρα (25-6-2018) ο καιρός θα χαλάσει στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, την δυτική και κεντρική Στερεά, την Πελοπόννησο και βαθμιαία την Θεσσαλία, την δυτική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως την Πιερία και την Ημαθία) και πιθανόν από το βράδυ και στην ανατολική Στερεά.

2. Αύριο Τρίτη (26-6-2018) ο καιρός θα χαλάσει στα νησιά του Ιονίου, στα ηπειρωτικά (συμπεριλαμβανπμένης της Αττικής) στις Σποράδες, στην Εύβοια, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

3. Την Τετάρτη (27-6-2018) ο καιρός θα επιδεινωθεί στα ηπειρωτικά, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Επίσης κατά διαστήματα στα νησιά του Ιονίου και πιθανόν στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

4. Την Πέμπτη (28-6-2018) ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στα νησιά του βορείου Αιγαίου, στην Ηπειρο, στην δυτική Στερεά, στην δυτική Πελοπόννησο, στα νησιά του Ιονίου και πιθανόν και στην Θεσσαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News