Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ξύπνησαν τα φαντάσματα! Κατάπτυστη επιστολή του «Παπά Τσαρκνιά» στον Πρωθυπουργό - Αμφισβητεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε ο κ. Τσιμτσιρίδης, καθώς επίσης και την επιστολή του Τσαρκνιά

Ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης με ανάρτησή του στο facebook φέρνει στη δημοσιότητα επιστολή του «Ψευτο-Παπά Τσαρκνιά προς τον Πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς την «κατάπτιστη».

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε ο κ. Τσιμτσιρίδης, καθώς επίσης και την επιστολή του Τσαρκνιά:



8 σχόλια:

  1. ΠΑΠΑ-MONKEY-DONIA, ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ, ΣΤΟ ΔΙΟΝ, ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά αυτό το λείψανο υπάρχει ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τράγος γράφει "σας στηρίξαμε κομμάτικα με όλες μας τις δυνάμεις και σας βγάλαμε δύο βουλευτές Τζάκρη και Συφάκη που μας υποσχέθηκαν ............κλπ κλπ κλπ" τα λέει όλα ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ !!!!! σιγά σιγά ξεσκεπάζονται απο μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΡΧΙΜΑΔΡΙΤΗΣ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κατάρα για τον τόπο τέτοιοι υπάνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί και μας διασκεδάζουν λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι λεει ο μπινές ρε παιδιά; ο ανθρωπος σταζει μισος και χολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News