Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Κλείνει λακκούβες η ΔΕΥΑ σε Αριδαία, Άψαλο, Άλωρο και Σωσάνδρα

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας κάνει πράξη αυτά που ανακοινώνει... Παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει

Έναρξη εργασιών αποκατάστασης λακκουβών ξεκίνησε σήμερα η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας από την πόλη της Αριδαίας, λόγω των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν κυρίως απο καθιζήσεις, εξαιτίας του απαρχαιωμένου παντοροϊκού δικτύου αλλά και από παρεμβάσεις που είχαν γίνει κατά την διάρκεια εργασιών της κατασκευής του νέου αποχετευτικού.

Πιστοί στον προγραμματισμό μας θα συνεχίσουμε την αποκατάσταση των λακκουβών από βλάβες με ασφαλτοτάπητα και στις Τοπικές Κοινότητες που έχουμε υποσχεθεί. Έτσι λοιπόν την ερχόμενη βδομάδα θα προχωρήσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις εργασίες αποκατάστασης στις Τ.Κ. Αψάλου, Τ.Κ. Αλώρου και τμημάτων της Τ.Κ. Σωσάνδρας.

Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας προγραμματίζουμε και αποκαθιστούμε. Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας κάνει πράξη αυτά που ανακοινώνει... Παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει.

Όλα αυτά είναι η ζωντανή απόδειξη πως η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για την εύρυθμη λειτουργία διαχείρισης του πόσιμου νερού και της αποχέτευσης. Δηλαδή βασικών υποδομών των πολιτών του Δήμου στην καθημερινότητα τους.

Σκοπός μας να βγούμε από τον βούρκο...

Χρήστος Γεωργίου
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλμωπίας

3 σχόλια:

  1. Στον εξαπλατανο σε ποιόν θεο να κάνουμε ταμα για να.κλείσετε τα πηγαδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχετε ενημερώσει κανέναν για το θέμα? με της προσευχές μόνο και τα τάματα δεν γίνετε τπτ!

      Διαγραφή
  2. Αν και βαγόνια όπως λένε κάποιοι... φαίνεται οτι κάνουν μια χαρά την δουλειά τους και είναι κάθε άλλο παρά βαγόνια... είναι ενα τρένο που σαρώνει και διορθώνει οτι λάθος και στραβό υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News