Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Στον Α.Σ. Προμάχων ο γυμναστής Γιάννης Αμανατίδης

Θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών κατά την περίοδο της προετοιμασίας

Η Διοίκηση του Λευτέρη Μεσκίνη με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Μάκη Δεμίρη, έφτασε σε συμφωνία με τον εγνωσμένης αξίας γυμναστή Γιάννη Αμανατίδη, ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών κατά την περίοδο της προετοιμασίας.

Ο κ. Αμανατίδης κατείχε τον συγκεκριμένο ρόλο και πριν δυο καλοκαίρια στην ομάδα των Προμάχων, όταν προπονητής ήταν ο Μιχάλης Μαυρίδης.

7 σχόλια:

  1. Πολυ καλη επιλογη!!! Καλως ηρθες στην οικογένεια Γιάννη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νοικοκυριδες.μπραβο.επιτελους ολα τα χωρια πρεπει να λειτουργουν οργανωτικα και οχι κανωντας αλογιστες μεταγραφες.καλη επιτυχια γιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι σημαντικό για το χωριό να τονίσουμε πως η παρούσα επιλογή έγινε μετά από υπόδειξη των παικτών του χωριού μας. Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκει στον Αλμωπο κοιμαστε με την ταχυτητα του φωτος... Η ξενομανια θα σας φαει και η χωριατιλα που σας δερνει. Οταν αυτο το παιδι δεν δουλευει γυμναστης στον Αλμωπο τοτε για τι ποδοσφαιρο μιλαμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για την επιλογη! Με διαφορά ο καλύτερός γυμναστής όλης της περιοχής με γνωσεις και ορεξη για δουλειά και σίγουρα θα βοηθήσει πολυ την ομάδα η επιλογη τους! Μπραβο και καλη αρχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η καλυτερυ επιλογή που θα μπορούσε να γίνει από τον Α.Σ. Προμαχοθ!! Ένας εξαίρετος άνθρωπος με απίστευτες γνώσεις!! Η ομάδα θα πάει πολύ καλά μαζί του!! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ γλυψιμο ολοι σας ρε παιδια,(αν και νομιζω ενας γραφει τα σχολια), ουτε ο Μπαγεβιτς νατανε κοπελα μου τοσο πενεμα τον Γιαννη.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News