Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Στις επάλξεις οι Σύλλογοι της Αλμωπίας - Δεν πτοούνται από απαξιωτικές και διχαστικές δηλώσεις

Η συμμετοχή στην πρώτη συνάντηση έδειξε πως οι αγωνίες όλων αντικατοπτρίζουν την ίδια αγωνία να βροντοφωνάξουμε πως «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ»

Στις επάλξεις οι Σύλλογοι της Αλμωπίας, για τη συμφωνία Ελλάδας – Σκοπίων.

Μετά την πρώτη συνάντηση, κατά την οποία συστάθηκε οργανωτική επιτροπή, απόψε στις 21:00 στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας αναμένεται να καταλήξουν στο τελικό ψήφισμα.

Παράλληλα, έχουν προγραμματίσει για το απόγευμα της Πέμπτης πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πόλη της Αριδαίας, η οποία θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα από το Δασάκι και θα καταλήξει στην πλατεία Αγγελή Γάτσου, όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία και θα αναγνωστεί το ψήφισμα.

Η συμμετοχή στην πρώτη συνάντηση έδειξε πως οι αγωνίες όλων αντικατοπτρίζουν την ίδια αγωνία να βροντοφωνάξουμε πως «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ».

Την ίδια στιγμή, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης καταδίκασε με δήλωσή του αυτή την πρωτοβουλία.

10 σχόλια:

  1. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΩΘΗΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς γράφουν όλοι οι σύλλογοι ; Ποιους ρώτησαν; Οι σύλλογοι δεν έχουν καμιά σχέση με την διχαστική μικροπολιτικη, που θέλουν να σπείρουν οι πολιτικό της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσάς σας έπεισε ο Κοτζιάς, ότι "όλοι ευθύνονται". Λογικός να είσασθαν θα αντιδρούσατε, ως προς το Ποιός το δηλώνει αυτό; και, Ποιός το υπογράφει; Όλα τα λοιπά που γράφετε περιττά. Γονατίσατε! ... ή, είσθε συριζαίο-ανέλ και δεν τολμάτε να το δηλώσετε. Δεν υπάρχουν κακοί χειρισμοί, υπάρχουν Υπογραφές και Ονοματεπώνυμα. η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας της Νοτιοσλαβίας, με την υπογραφή σύριζα μετονομάζεται Βόρεια Μακεδονία -(ΠΟΥ είναι η Νότια Μακεδονία; ΔΕΝ Υπάρχει.)- και αποκτά μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα. ΑΥΤΑ με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΤΖΙΑ, αποκλειστικά. Αλλά, ... άλλον εσείς δεν καταλαβαίνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρε πουλησαν τα παντα οι πουλημενοι ολοι,οι δηθεν πατριωτες . Μετα πως να μην πεις να καει να καει το μπο@ρδ@λ@...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΑΚΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΒΛΕΠΩ, ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ..

      Διαγραφή
  5. αν δεν ήταν αυτή η συμφωνία ,θα ήταν μία παρόμοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από πότε ρε λεβέντη όποιος αγαπά την πατρίδα τού είναι οπαδός τού εκτρώματος τξς χα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μας ενδιαφέρει αν έχει υπογραφεί η συμφωνία! Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας!!! ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα υποχωρήσουμε!!!! Μπράβο στους Συλλόγους που πήραν αυτή τη πρωτοβουλία! Όλη η Αλμωπία ενωμενη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πολιτιστικός Σύλλογος της Σωσάνδρας που είναι ρε παιδια?? Έχουν χαρακτηρίσει ολόκληρο το χωριό εξαετίας μερικών στο σύλλογο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο συλλογος ηταν στην ενημερωση στην ευξεινο λεσχη και θα ειναι στη πορεια διαμαρτυριας...εσυ βλακα που ησουν???

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News