Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Έκλεισαν οι λακκούβες σε Μεγαπλάτανο και Μοναστηράκι - Δήμαρχος: «Τίποτα δεν είναι αυτονόητο, όλα χρειάζονται επίμονη προσπάθεια»

Δείτε φωτογραφίες

Ο προγραμματισμός μας για το κλείσιμο των λακκουβών συνεχίζεται σε δύο πανέμορφους οικισμούς του Δήμου μας: Τον Μεγαπλάτανο και το Μοναστηράκι.

Για κάποιους μπορεί να θεωρούνται αυτονόητες τέτοιες παρεμβάσεις, για εμάς όμως που παλεύουμε καθημερινά με ελάχιστα χρήματα τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Όλα χρειάζονται επίμονη προσπάθεια για να επιτευχθούν.

Σε αυτά τα χωριά είχε πολλά χρόνια να πέσει άσφαλτο, όπως με ενημέρωσε και ο δραστήριος Πρόεδρος Γιάννης Αντωνίου. Σήμερα λοιπόν με αυτή την παρέμβαση δίνουμε λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα των οικισμών.

Στα πλαίσια της ίδιας μελέτης, η οποία έχει συμπεριληφθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017, θα ακολουθήσει το κλείσιμο λακκουβών σε Λυκόστομο,Όρμα, Πολυκάρπη, Περίκλεια, Νότια, Ριζοχώρι. Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018 έχουν ενταχθεί κι άλλα χωριά.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 



































9 σχόλια:

  1. Την παιδική χαρά που ξηλωσανε στο Μοναστηράκι χωρίς να την αντικαταστήσουν την ειδε Ο Δήμαρχος; που έχει πέσει ο μισός δρόμος και το χωριό είναι κλειστό εδώ και 4 μέρες μετά τη καταιγίδα το είδε ο Δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και στον κεντρικο δρομο του κατω γαρεφειου εχει επικινδυνες λακουβες καντε κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό κ.Δήμαρχε σημαίνει ότι κάνεις αυτοκριτική? Είσαι 4 χρόνια δήμαρχος άρα αυτό…«Σε αυτά τα χωριά είχε πολλά χρόνια να πέσει άσφαλτο, όπως με ενημέρωσε και ο δραστήριος Γιάννης Αντωνίου»…
    χρεώνεται σε σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τις λάμπες στις κολώνες τι θα γίνει.Οκτω χρόνια μια λάμπα στον Μεγαπλάτανο... περιμένω. Και την πλήρωσα κιόλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα μπαλώματα τα θεωρούμε και επίτευγμα ?!?!? Γιατί τώρα δήμαρχε?!? ξεκίνησαν τα προεκλογικά?! για να σοβαρευτούμε. ήταν ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ και άργησε. κι όπως προαναφέρθηκε , με τις παιδικές χαρές στα χωριά τι θα γίνει?! γιατί δεν ζητάς ευθύνες απο τους παρέδρους!?! το κυκλοφοριακό πάρκο πίσω απ'τα λύκεια γιατί δεν τελειώνει?! το καλοκαίρι ήρθε!! τι περιμένουμε?! τελειώνεται με τα δάπεδα και παραδώστε!!! ή θέλει κι αυτό επίμονη προσπάθεια?! ρήτρες,χρονοδιαγράμματα, ΕΥΘΥΝΕΣ!!! δεν υπάρχουν?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ποιος ο λόγος να γράφουμε σχόλια αν δεν μπαίνει κανένας στον κόπο να μας απαντήσει η εσείς που γράφετε τα άρθρα να τους ρωτήσετε? Επομένως μόνοι μας τα γράφουμε μόνοι μας τα διαβάζουμε!!

    Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να γράφουμε σχόλια αφού δεν τα προωθείτε πουθενά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομίζεις, μωρε διαβάζοντε και παραδιαβάζοντε, η πρώτη δουλιά που κάνουν πρωί πρωί με τη δροσούλα.

      Διαγραφή
  7. Aαααα ωραια μπαλωματα !!! Παντως ειμαστε ευρω παιοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευρω σίγουρα δεν εισαι αλλα πέος μάλλον εισαι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News