Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Σύλλογος Πολυκάρπης: Ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές που ψήφισαν την επαίσχυντη συμφωνία

Ανακοίνωση

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολυκαρπης "Αριστοτέλης" λαμβάνοντας υπόψην τις εξελίξεις του τελευταίου διαστηματος για την τύχη της Μακεδονίας, μη μπορώντας να αγνοήσει την αναγνώριση απο την ελληνικη κυβέρνηση του Κράτους των Σκοπίων ως "Βορεια Μακεδονία", εκφράζει την θλίψη και την αγανάκτηση του ως μακεδονικός σύλλογος μικρασιατών για ολους τους Μακεδόνες βουλευτές που ψήφισαν αυτή την επαίσχυντη συμφωνία!!!

Εν όψει του παιδικού μας φεστιβαλ παρακαλούμε ευγενικά τους βουλευτές της Πέλλας που υπόγραψαν την παράδοση της ιστορίας μας σε ενα μόρφωμα κράτους, να μην παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Σε έναν συλλογο ο οποίος έχει δώσει την σφραγίδα του στην πολιτιστική ιστορία τού τόπου, δεν χωρούν άνθρωποι που δεν στηρίζουν την ελληνικότητα της Μακεδονιας.

Εμείς οι μικρασιάτες ξέρουμε τι θα πει παράδοση της πατρίδας μας ανευ όρων και τι θα πρι ξεριζωμός σπό τα πάτρια εδαφη! Οχι αλλη αισχρή συμφωνία παράδοσης ελληνικής γης όπως έγινε με την Ανατολική Ρωμυλία.

23 σχόλια:

  1. γιατι αν ερθουν τι θα κανετε; παραμυθια της χαλιμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακροδεξιό παραλήρημα. Δεν βοηθούν τέτοιες αντιλήψεις. Εντολές του Άδωνι εκπληρώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ από που κατάγεσαι από τη Βόρεια Μακεδονία,την Νότια Μακεδονία,την Αριστερά ή Δεξιά Μακεδονία ή είσαι κολλητός του ΣΗΦΑΚΗ και σε πείραξε,Μπράβο στα παιδιά!!!!

      Διαγραφή
  3. Από πότε έγιναν οι Σύλλογοι καμματικά όργανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο ακροδεξιό ρε παπάρα και ποιον Άδωνι αφού κιαυτοι θα ψηφίσουν μαζί με τον ξοφαλτσα το ξεπούλημα της Μακεδονίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά αυτό θέλαν οι κύριοι αυτοί, να μαλώνουμε και εσείς παίζετε το παιχνίδι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι να κάνουμε?
      Να το.καταπιουμε αμασητο?
      Να το δώσουμε αμαχητί?
      Όχι
      Όσο και να θέλουν μερικοί οτι είναι άσκοπα όλα αυτά ,τόσο θα μας βρίσκουν μπροστά τούς και τόσο θα πυκνώνουν οι αντιδράσεις

      Διαγραφή
  6. Ποσο απέχει αυτός ο διχασμός από τον φασισμό; Οι ίδιοι πάλι θα τρέχετε στην Τζακρη για τη μετάθεση του στρατιωτη γιου σας. Ψευτοπατριωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον το έχεις κάνει εσύ αυτό και λες για τους άλλους ήταν πολλά τα ραβασάκια στο γραφείο της και όχι μονο

      Διαγραφή
  7. Η αλήθεια παραλήρημα? Χαχαχα πλάκα έχετε.τρέλα Πολακη σερνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ρε εξυπνε,ειμαστε ακροδεξιοι,φασιστες και εθνικιστες.Εσυ αν τους βρεις πουθενα δωστους το χερι,φιλατο κι ολας(γιατι για τετοιον σε κοβω) και πεστους και ευχαριστω για ολα οσα μας εχουν κανει ως τωρα.Γινατε ολοι προοδευτικοι και αριστεροι παναθεμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι θα κάνουν ρε φίλε ότι και στο τσακο τουμπεκί για να μπουν οι αποζημιώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο κοινό ψηφισμα των συλλόγων που θα διαβαστει την Πεμπτη στην ειρηνικη πορεία αποφασιστηκε ορθά να επιδοθεί σε ΟΛΟΥΣ του βουλευτες της περιοχής καθως το θεμα δεν ειναι πολιτικό και ενδεχεται να κληθούν να υπογραψουν την συμφωνία ΄΄ΟΛΟΙ οι βουλευτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρίμα, οι σύλλογοι ακολουθούν κομματική γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σύλλογοι ακολουθούν εθνική και όχι κομματική γραμμή!! Ακολουθούν τη γραμμή που έπρεπε ν' ακολουθεί η Κυβέρνηση που ...μάλλον στηρίζεις!!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΞ.

      Διαγραφή
  12. Μπράβο στα παιδιά είχαν τα κοτσια και το είπαν με πολύ ευγενικό τρόπο δεν ξεπουλαμε τίποτα η Μακεδονία είναι Ελληνική και μοναδική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν σας είδα να τα λέτε αυτά όταν ήρθε ο Μητσοτάκης; Αυτοί ξεπόυλησαν όλη τη χώρα. Και φάγανε φάγανε φάγανε. Και τώρα επειδή θέλουν να ξαναφάνε ετοιμάζουν συγκεντρώσεις. Οι σύλλογοι όμως τι δουλειά έχουν με αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι η το παίζεις βλακας;; ο Μητσοτάκης όταν ήρθε ο τσιπΤσί δεν είχε ξεπουλήσει την Μακεδονία μας τω τα την ξεπουλήσε ο ξοφαλτσα και αυτό θα γράψει η ιστορία.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News