Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Π. Κόγιος: Ημέρα πένθους για την Ελλάδα - Δεν σεβάστηκαν το αίμα των προγόνων μας

Δεν σεβάστηκαν το αίμα που έχυσαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι

Ημέρα πένθους για την Ελλάδα σήμερα! Δεν σεβάστηκε κανείς την θέληση του ελληνικού λαού που συμμετείχε στα συλλαλητήρια! Η συμφωνία πάνω από όλα εξυπηρετεί τα συμφέροντα τον Σκοπίων και σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να υπογράψουν αυτού του είδους την συμφωνία!

Σε μια μέρα πούλησαν την ιστορία και τον αγώνα τον προγόνων μας! Δεν σεβάστηκαν το αίμα που έχυσαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι!

Με την συμφωνία που υπόγραψαν αναγνωρίζουν ως επίσημη γλώσσα τον Σκοπίων την μακεδονική! Θα απαγορεύεται κάθε τραγούδι που θα αναφέρετε στην Μακεδονία μας και θα χαρακτηρίζετε ως αλυτρωτικό! θα αλλάξουν τα σχολικά μας βιβλία μας και θα σβήσουν την ιστορία μας θα την διαστρεβλώσουν και θα την αλλάξουν! αυτή η συμφωνία προσβάλει την Ελλάδα και δεν θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση να την δεχτούνε!

Εμείς θα είμαστε με της γαλανόλευκες στα χέρια και θα αγωνιζόμαστε για την πατρίδα μας μέχρι να πάει η συμφωνία εκεί που πρέπει! Στο κάλαθο τον αχρήστων! Οι μακεδονομάχοι θυσίασαν τα πάντα για την ελευθερία της Πατρίδος μας! Πότισαν με το αίμα τους αυτά τα ιερά χώματα! όχι δεν θα σας τα παραδώσουμε θα αγωνιστούμε και θα σας νικήσουμε!

Όσα δακρυγόνα και να ρίξετε την αγάπη μας για την πατρίδα δεν πρόκειται να μας την πάρετε ποτέ! μην υποκύψετε ποτέ! συνεχίστε τον αγώνα! οι καιροί το απαιτούν απο εμάς να δώσουμε το παρόν για την Μακεδονία μας!

Η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική!

Κόγιος Δ. Παντελής
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News