Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ο Μητροπολίτης Σύρου στον Ι.Ν. Αγίου Δωρόθεου στη Δωροθέα - Ενθουσιασμένος από την ξενάγησή του στα Λουτρά Πόζαρ (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ συνιερούργησε σήμερα μαζί του στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δωροθέουύ, στο χωριό Δωροθέα της Αριδαίας, με τη συμμετοχή Ιερέων συνεργατών του από τη Σύρο και την παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημητρίου Μπίνου, του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημητρίου Γιάννου, του πρώην Υπουργού κ. Γεωργίου Πασχαλίδη, του τέως Βουλευτή κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, του Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Χουρσόγλου, του Προέδρου του ΚΕΚΠΑ κ. Γιώργου Χατζηγιαννίδη, του Προέδρου της Τ.Κ. κ. Κρυστάλλη Καμαριέρη και πλήθος πιστών, οι οποίοι υποδέχθηκαν τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Εδέσσης κ. Ιωήλ και Σύρου κ. Δωρόθεο Β' με σεβασμό, ενώ τα παιδιά του χωριού τους προσέφεραν άνθη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωήλ καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’, ο οποίος στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Ιωήλ για την πρόσκληση και την φιλοξενία του, αναφέρθηκε στη σημερινή Ευαγγελική Περικοπή και τα μηνύματα της επί του Όρους Ομιλίας του Κυρίου.

Προ του πέρατος της θείας λειτουργίας, τιμήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδὲσσης κ. Ιωήλ με ευχαριστήρια πλακέτα ο Ευεργέτης του Ναού κ. Αριστείδης Ξανθάκης.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιότατος κ. Δωρόθεος Β` με τη συνοδεία του επισκέφθηκε τα Λουτρά Πόζαρ, όπου ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο Αλμωπίας. 











































2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια και στην Επιτροπή για την πρωτοβουλία της να βραβεύσει τους Ευεργέτες, και από την πρώτη Εκκλησιαστική Επιτροπή που έβαλε τα θεμέλια του Ναού τον έκτισε, τον παρέδωσε σχεδόν έτοιμο και φυσικά δεν τη γνωρίζει κανείς! Η επιβράβευση άλλωστε έχει και αυτή τις προτιμήσεις της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Αλατζάς, Ριζάκης Μιχαήλ20 Ιουνίου 2018 στις 1:36 μ.μ.

    Τα συγχαρητήρια δεν ανήκουν σε καμία επιτροπή νυν ή πρώην, ανήκουν στον κόσμο που κάθε τόσο καταβάλλει τον οβολόν του και ιδιαίτερα τα συγχαρητήρια ανήκουν σ΄αυτούς που έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους, ώστε να φθάσει ο Ναός στο σημερινό επίπεδο.
    Οι Εκκλησιστικοί επίτροποι:
    Αλατζάς Δημήτριος
    Ριζάκης Μιχαήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News