Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Προκλητικός ο Κοτζιάς: Από το 1 εκατομμύριο πολίτες, διαμαρτυρήθηκαν μόνο 4.000 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τον διάλογο

Το ψήφισμα του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, στο οποίο εκφράζεται η διαφωνία στη συμφωνία, που υπεγράφη, για το όνομα των Σκοπίων, παρέδωσε στον Υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, λίγο πριν αναχωρήσει, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας.

Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Κοτζιά για τα επεισόδια στο Πισοδέρι μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ. Ο υπ. Εξωτερικών φάνηκε να μην το γνωρίζει αλλά ρώτησε πόσοι πολίτες συμμετείχαν και εάν ήθελαν να εμποδίσουν την υπογραφή της συμφωνίας. «Ηταν περίπου 4.000 και ήθελαν και να διαμαρτυρηθούν και ενδεχομένως να εμποδίσουν τη συμφωνία» απάντησε ο κ.Καρυπίδης.

«Από το 1 εκατομμύριο, φτάσαμε στις 100.000 (σ.σ. αναφερόμενος στα συλλαλητήρια) και τώρα στις 4.000. Αυτό σημαίνει ότι ο λαός σπάει τα στερεότυπα που του έχουν δημιουργήσει» απάντησε ο Ν. Κοτζιάς. Εσπευσε δε να επιπλήξει τους ντόπιους που διαμαρτύρονται: «Εδώ οι ντόποιοι δεν πρέπει να διαμαρτύρονται, γιατί η μόνη ευκαιρία να βελτιώσουν τη ζωή τους είναι αυτή εδώ, η συνεργασία των τριών κρατών» είπε.

Δείτε τον διάλογο από το kozan.gr:
.

7 σχόλια:

  1. Όλα τα ουφο είνα με καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την προδοσία την έχεις στο εμασου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά τα λέει ο Κοτζιάς, μαζεύτηκαν όλα τα φασισταριά, οι ακροδεξιοί και λίγοι παραπλανημένοι πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαι βεβαιος οτι τα περνεις για να γραφεις ανοησιες και να κατηγορεις τους πατριωτες για φασιστες και ακροδεξιους, παραπλανημενο βουρλο αριστεροφασιστα, μπολσεβικε, μαθε να ξεχωριζεις τη βουρτσα απο την ....πιονακι του συστηματος για πεντε ευρω

      Διαγραφή
  4. χρόνια μας πουλούσανε το παραμύθι με τους κακούς γείτονες..κι εμείς τα βλήματα ,το τρώγαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μ....κα 11.56 δεν τα έχουμε με τους σκοπιανούς με τους δικούς μας τους πουλημένους τα έχουμε. Ηλ....τατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γτ ρε ψεματα λεει? Ποσοι ητανε δλδ ητανε παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News