Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Παντελής Παντελίδης: Το νέο τραγούδι «Πάλι Πάλι» αποκαλύπτεται (VIDEO)

Το «Πάλι Πάλι» είναι το επόμενο τραγούδι από το ακυκλοφόρητο υλικό που άφησε πίσω του ο Παντελής - Ακούστε το Teaser

Οι τρομπέτες θα ηχήσουν «Πάλι Πάλι» δυνατά και ο Παντελής Παντελίδης θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με ακόμη ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Δύο χρόνια και τρεις μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή, ο Παντελής Παντελίδης εξακολουθεί να αποδεικνύει το λόγο που θεωρήθηκε και αποκαλέστηκε «φαινόμενο» της ελληνικής δισκογραφίας.

Ακόμα και μετά το θάνατό του, κάθε νέο τραγούδι που κυκλοφορεί, συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο και ανεβαίνει στις υψηλότερες θέσεις των charts.

Στον Παντελή Παντελίδη οφείλει να αναγνωριστεί η διάδοση της χρήσης των πνευστών τόσο στα ηχογραφημένα τραγούδια όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις, μία τάση που εξαπλώθηκε και σε άλλα είδη ρεπερτορίου.

Αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος που έγινε σήμα κατατεθέν του αξέχαστου καλλιτέχνη θα ακουστεί και πάλι, δυνατότερα από ποτέ, για να τονίσει σε όλους ότι ο Παντελής Παντελίδης είναι ακόμα εδώ.

Το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη τιτλοφορείται «Πάλι Πάλι», σε μουσική και στίχους που υπέγραψε αυτοπροσώπως ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός με το πηγαίο ταλέντο.

Ο Παντελής Παντελίδης είναι ακόμα εδώ με τις τεράστιες επιτυχίες που μας χάρισε απλόχερα και τα καινούρια τραγούδια που κυκλοφορούν συνεχώς. Όσο η αγάπη του κόσμου δε σβήνει, η φωνή του δεν πρόκειται να σιγήσει ποτέ.

Το «Πάλι Πάλι» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 25 Μαΐου από τη Minos EMI / Universal.
Το «Πάλι Πάλι» είναι το πέμπτο τραγούδι που κυκλοφορεί επίσημα μετά την απώλεια του Παντελή Παντελίδη.

Είχε προηγηθεί το «Θυμάμαι» που κυριάρχησε επί 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, το «Άλλη Μια Ευκαιρία», το «Καράβια Στο Βυθό» και το «Να ‘Σαι Καλά», τραγούδια που όλα εμφανίστηκαν στο Top 10 του επίσημου Airplay Chart.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News