Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Σε ποια σειρά θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον ημιτελικό της Eurovision

Το διαγωνισμό, για λογαριασμό της Ελλάδας, θα μεταδώσει η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤHD

Την Τρίτη 8 και την Πέμπτη 10 Μαΐου θα μεταδοθούν οι δύο ημιτελικοί της Eurovision, σε απευθείας σύνδεση με την Altice Arena στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Το Σάββατο 12 Μαΐου ο μεγάλος τελικός.


Το διαγωνισμό, για λογαριασμό της Ελλάδας, θα μεταδώσει η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤHD, στις 22.00 και στο σχολιασμό και στην παρουσίαση των δύο ημιτελικών και του τελικού θα είναι ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος και η Δάφνη Σκαλιώνη. Τη μεγάλη βραδιά, η Ολύνα Ξενοπούλου θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η χώρα μας στις υπόλοιπες συμμετοχές.

Στον ίδιο ημιτελικό με την Ελλάδα είναι και η Κύπρος με το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, Fuego.

Στους δύο ημιτελικούς θα παρουσιαστούν και τα τραγούδια των «Big Five»: Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο (A΄ ημιτελικός), Γαλλία, Γερμανία Ιταλία (Β΄ημιτελικός), καθώς και της διοργανώτριας χώρας Πορτογαλίας (Α΄ ημιτελικός), τα οποία δεν διαγωνίζονται, αφού προκρίνονται απευθείας στον τελικό της Eurovision.

Στον τελικό της 12ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι 20 από τους δύο ημιτελικούς -δέκα από κάθε βραδιά- οι «Big Five» και η διοργανώτρια Πορτογαλία.

1ος ημιτελικός, Τρίτη 8 Μαΐου

Αζερμπαϊτζάν

Ισλανδία

Αλβανία

Βέλγιο

Τσεχία

Λιθουανία

Ισραήλ

Λευκορωσία

Εσθονία

Βουλγαρία

πΓΔΜ

Κροατία

Αυστρία

Ελλάδα

Φινλανδία

Αρμενία

Ελβετία

Ιρλανδία

Κύπρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News