Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ξεσπά η μητέρα του μικρού Μπεν - Ακόμα περιμένει τα αποτελέσματα του DNA

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις εξετάσεις για το γενετικό υλικό έχει αναλάβει ανεξάρτητη ομάδα

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση 27 ετών από την ημέρα που ο μικρός Μπεν Νίνταμ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Κω, το καλοκαίρι του 1991, η υπόθεση έρχεται ξανά στο φως της δημοσιότητας με τη μητέρα του να εκφράζει την αγανάκτηση της για την κωλυσιεργία των Αρχών.

Ενάμιση χρόνο μετά τις έρευνες που έκαναν οι Βρετανοί στην περιοχή δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα του DNA για το αίμα που βρέθηκε πάνω σε ένα αυτοκινητάκι και σε ένα σανδάλι που είχαν εντοπιστεί στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του παιδιού, το οποίο τότε ήταν μόλις 21 μηνών.

Η μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, είχε ενημερωθεί για το αίμα που βρέθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας για τον αγνοούμενο γιο της το φθινόπωρο του 2016, η οποία διήρκησε τρεις εβδομάδες. Τότε είχαν μεταβεί στην Κω Βρετανοί ερευνητές προσπαθώντας να μάθουν τι συνέβη με το άτυχο αγόρι, όταν εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου του 1991, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του παππού του, στην περιοχή Ηρακλής.

Οι Βρετανοί είχαν βάλει τέλος στην έρευνα καθώς δεν είχαν βρει οστά του Μπεν. Από τότε η μητέρα του βρίσκεται στο σκοτάδι καθώς ακόμα περιμένει τα αποτελέσματα του DNA.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις εξετάσεις για το γενετικό υλικό έχει αναλάβει ανεξάρτητη ομάδα. "Περιμένουμε ακόμα ενημέρωση για τα στοιχεία που βρέθηκαν. Δεδομένου ότι τα αντικείμενα ήταν θαμμένα τόσα χρόνια, θα μπορούσε να πάρει παραπάνω χρόνο για να αποσπάσουν το DNA. Σας ζητάμε να μοιράζεστε την ιστορία του μικρού Μπεν. Κάποιος γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη στον μικρό Μπεν" είναι το τελευταίο μήνυμα που ανέβασε στην επίσημε σελίδα στο Facebook για τον μικρό Μπεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News