Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Οι Τούρκοι απέρριψαν ξανά αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Τουρκικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες των Ελλήνων στρατιωτικών από την μεταγωγή τους στα δικαστήρια

Απορρίφθηκε ξανά από το τουρκικό δικαστήριο το αίτημα των δύο δικηγόρων για την αποφυλάκιση των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, ύστερα από μιάμιση ώρα ακρόαση.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται από την 1η Μαρτίου 2018 στις φυλακές Αδριανούπολης μετά τη σύλληψή τους από τουρκικό περίπολο στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στις Καστανιές Έβρου.

Η απόφαση του πλημμελειοδικείου απορρίπτεται με την ίδια δικαιολογία, ότι δηλαδή οι δύο Έλληνες θεωρούνται ύποπτοι φυγής και δεν έχουν δηλώσει τόπο κατοικίας στην Τουρκία.

Τουρκικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες των Ελλήνων στρατιωτικών από την μεταγωγή τους στα δικαστήρια.

Όπως θα δείτε, τόσο ο Άγγελος Μητρετώδης, όσο και ο Δημήτρης Κούκλατζης είναι με πολιτικά και ξυρισμένοι, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, ανάλογες εικόνες που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα, στις οποίες οι Έλληνες στρατιωτικοί έδειχναν πιο ταλαιπωρημένοι. Έλληνες στρατιωτικοί

3 σχόλια:

  1. μια πενταετια σιγουρη παιδια μη πιστευετε της μαλακιες των πολιτικων, δυστηχως για τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πενταετια οχι,αλλα σιγουρα θα χρονισουν εκει τουλαχιστον μεχρι να παρουν κανα δυο τουρκους πισω.

      Διαγραφή
  2. Πόσο κρίμα για τα παιδιά αυτά που δεν φταίνε σε τίποτα. Υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News