Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ο Π. Πολάκης στην Πέλλα για τα εγκαίνια του τεχνητού νεφρού στην Έδεσσα και για τους δύο αξονικούς

Η συγκεκριμένη ημερομηνία της επίσκεψης του Αναπλ.Υπουργού Υγείας και το πρόγραμμα της επίσκεψης του θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα από την Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Σηφάκης: Ο Παύλος Πολάκης στην Πέλλα το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου για τα εγκαίνια της νέας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού (μετά την μετεγκατάσταση της) και τον έλεγχο της προόδου δημοπράτησης και τοποθέτησης των δύο αξονικών τομογράφων σε Έδεσσα και Γιαννιτσά.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας θα ενημερωθεί για τα προβλήματα των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Πέλλας, για τις ανάγκες προμήθειας εξοπλισμού για τα Νοσοκομεία μέσω του ΠΔΕ του Υπουργείου, την ανάγκη επέκτασης και εκσυγχρονισμού των επειγόντων (ΤΕΠ) στην Έδεσσα, για τις ανάγκες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πέλλας και των Κ.Υ. και γενικά στα θέματα Υγείας στην Πέλλα.

O Παύλος Πολάκης έχει ξεχωριστή συμβολή τόσο στην αντιμετώπιση (σε συνεργασία με τον Γιάννη Σηφάκη) των πολλών γραφειοκρατικών και άλλων εμποδίων για να καταστεί δυνατή η έγκριση και η χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, όσο και στην χρηματοδότηση των δύο αξονικών τομογράφων για τα δύο Νοσοκομεία της Πέλλας. Ο αξονικός τομογράφος της Έδεσσας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα είναι τοποθετημένος και θα λειτουργεί. Το ίδιο θα ισχύσει και για τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών για τον οποίο εντός των δυο επόμενων βδομάδων ολοκληρώνεται η εγγραφή της πίστωσης από το ΙΝΤΕRREG στο ΠΔΕ και η δημοπράτηση του.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία της επίσκεψης του Αναπλ.Υπουργού Υγείας και το πρόγραμμα της επίσκεψης του θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα από την Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ.

5 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΤΙ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΣΙΦΑΚΗ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΑΞΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου δηλαδη; γιατι τα προβαλουν; ε τοτε δεν υπηρχαν σαιτ και δευτερον επειδη δεν υπηρχε ελεγχος τοτε κλεβαν κλεβαν κλεβαν κλεβαν και να τα χαλια μας με τους κλεφτες σαραντα χρονια.Σιφακα προχωρα και ασε τους παπατζηδες να ουρλιαζουν

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ

      Διαγραφή
  2. Γιάννη εσυ κοίτα να δουλεύεις και ασε να λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τολμήσετε να ξεπουλήσετε το όνομα της Μακεδονίας μας δεν θα έχετε πια πόδια να πατηστεπτην γη της Μακεδονίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News