Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Αριδαία: Ψηλά το λάβαρο της εθνικής ομοψυχίας! Συγκινητική η εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (ΦΩΤΟ)

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ!!

Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου είχε μία και μόνο σκοπιμότητα: Την εκδίωξή τους και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Νεότουρκων του Κεμάλ Ατατούρκ.

Δεν θα σταθώ σε φωνές διχαστικές και σε φωνές οι οποίες δεν μπορούν να κατανοήσουν την ιστορική αλήθεια και πραγματικότητα. Τέτοιες φωνές δεν θα πρέπει να υπερισχύσουν. Εκείνο που προέχει για τον Ελληνισμό, είναι η εθνική ομοψυχία, η εθνική στρατηγική πολιτική, σε ένα ιστορικό γεγονός, που κανείς δεν μπορεί να πετύχει την αμφισβήτησή του.

Μιλάμε για μια ιστορική πραγματικότητα, την οποία όσο κι αν προσπαθούν τα ξένα και άλλα συμφέροντα να αμφισβητήσουν, δεν θα το πετύχουν. Γιατί η Ελλάδα ενωμένη βαδίζει στην ιστορική της αποκατάσταση.

Είναι συγκινητικό να αναφέρεσαι σε έναν λαό, που όχι μόνο δε «συνωστίστηκε», αλλά εκδιώχθηκε και ευθύς εξ’ αρχής υπηρέτησε τον Ελληνισμό σ’ αυτόν τον χώρο, που δεν υπήρχε Τουρκία αλλά Ιωνία και μια ένδοξη Ελλάδα. Όταν αναφερόμαστε σε αυτά τα γεγονότα, αναφερόμαστε στην Ελληνική ιστορία.

Όλοι μαζί να σηκώσουμε το λάβαρο της εθνικής ομοψυχίας και να δείξουμε ότι θα σταθούμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε επιβουλή από εξωτερικούς ή εσωτερικούς εχθρούς.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΖΗΤΩ Ο ΠΟΝΤΟΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 



































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News