Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Θ. Ουραηλίδης: «Είναι ευκαιρία η ΝΟΔΕ να μπει σε νέα τροχιά και να είναι δίπλα στην κοινωνία και στον πολίτη»

Απευθύνω κάλεσμα σε όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πέλλας να συμμετέχουν και στην εκλογική διαδικασία της προσεχoύς Κυριακής

Δήλωση του υποψηφίου Προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας κ. Θεοδόση Ουραηλίδη αποκλειστικά στο Aridaia News:

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Πέλλας που προσήλθαν την Κυριακή στις κάλπες για την εσωκομματική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αριθμός προσέλευσης των μελών στη διαδικασία αυτή δείχνει ότι υπάρχει ανάγκη για αλλαγή πορείας στη χώρα και ότι ο κόσμος έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θέλω να συγχαρώ την Γεσθημανή Πασχαλίδου και τον Ιωάννη Σουκιούρογλου για τον έντιμο και ηθικό αγώνα που έκαναν στα πλαίσια του α΄ γύρου. Φυσικά η εμπειρία και οι γνώσεις τους θα είναι πολύτιμες προκειμένου να κάνουμε την οργάνωση μαχητική και δημιουργική.

Απευθύνω κάλεσμα σε όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πέλλας να συμμετέχουν και στην εκλογική διαδικασία της προσεχoύς Κυριακής.

Είναι ευκαιρία η ΝΟΔΕ να μπει σε νέα τροχιά και να είναι δίπλα στην κοινωνία και στον πολίτη.

Σας ευχαριστώ!

Ο υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας
Ουραηλίδης Θεοδόσιος

4 σχόλια:

  1. Γιατι μονο τους δυο ευχαριστείς για έντιμο και ηθικό αγώνα; Ο τρίτος δεν έπαιξε καλά; Κολλητάρια δεν είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο 3ος την Κυριακή θα είναι «αντίπαλος». Πόσο υποκριτικό θα ήταν να ευχόταν στον αντίπαλό του καλή επιτυχία; Μήπως να τελειώνουμε σιγά-σιγά με την υποκρισία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη ο αντίπαλος δεν έκανε εντιμο και ηθικο αγώνα απεναντι σου ;;; κι ομως θα μπορουσε να σε κατηγορησει να σε συκοφαντίσει οπως κανουν πολλοι σε αυτες τις περιπτωσεις αλλα δεν το εκανε... κριμακαιεισαι και νεος ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη εσυ τινος υποστηρικτης εισαι?Δεν ειπε οτι δεν εκανε εντιμο αγωνα ομως ειναι αντιπαλος οπως ο ιδιος λες δηλαδη τι ακριβως πρεπει να κανει να του πει ευχαριστω και μετα να πει στους ψηφοφορους να τον ψηφισουν αυτο θα εκανε τον θεοδοση εντιμο ?εξαλλου ο αγωνας νομιζω εγινε με θεμιτα μεσα απο ολους τους υποψηφιους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News