Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ταυτοποιήθηκε ο άντρας που έβριζε τον Μπουτάρη κρατώντας στα χέρια το παιδί του

Το στιγμιότυπο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας οργή

Ακόμα περισσότερα πρόσωπα ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές που εμπλέκονται στην επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο άντρας που προπηλάκιζε τον Μπουτάρη κρατώντας στα χέρια ένα παιδί, με το στιγμιότυπο να έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας οργή.


Στο μεταξύ, οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες (δύο 20 ετών και ο 36χρονος) θα παρουσιαστούν την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ενώ ο 17χρονος, θα ακολουθήσει διαφορετική διαδικασία διότι είναι ανήλικος.

Η υπεράσπιση των συλληφθέντων κατέθεσε αίτημα αναβολής το οποίο έγινε δεκτό, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε τη συνέχιση της κράτησής τους.

8 σχόλια:

  1. πόσο γιδάρα ειναι ο τύπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί επειδή ελεγε αλήθειες.... εστω και ακομψα
      Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται και να ακούγονται...
      Οι βρισιές ενόχλησαν και οχι οι λαλακιες που λέει και κάνει ο καθένας που έχει εξουσία και καλυπτεται πίσω απο αυτήν......

      Διαγραφή
    2. και ποσο γεροκοτα εισαι ..εσυ ??

      Διαγραφή
    3. Σε τσακωσα 10.30 παλι εδω εισαι;Θα σου κανω την ιντερνετικη ζωη σου κολαση....Σταματα να βριζεις τους παντες γιατι ξερεις τι ερχεται...

      Διαγραφή
    4. ωρε 7.09 που εμπλεξα μαζι σου, γεματος ο ουρανος αστερια κ εγω ασχολουμε μ ενα Ουφο

      Διαγραφή
    5. Ελα βγαλε το σκασμο τωρα και ασχολησου με το αγόρι σου..

      Διαγραφή
    6. Απο οτι καταλαβα ο κυριος βαφειαδης δεν ενεκρινε το σχολιο μου προς τα εσενα 7.45 γι αυτο και θα εκφραστω αλλιως σταματα να πληκτρολογεις βρε παιδι μου ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις τι σου λεω;

      Διαγραφή
    7. Εντάξυ κύριε 11.11 δεν γίνεται να γουστάρεις τους πάντες, αλλωστε υπαρχουν και ατομα σαν και σένα που δεν εχουν γούστο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News