Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Συντήρηση πλακόστρωτων μονοπατιών στα Λουτρά Πόζαρ (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε η πρώτη παρέμβαση συντήρησης του πλακόστρωτου μονοπατιού, που οδηγεί στα σπήλαια και το ορεινό τμήμα των Λουτρών Πόζαρ. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση την Λουτρόπολη.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας


















 

6 σχόλια:

  1. η αριδαια μες τη μπιχλα και στο κιτσαριο και συ μ ασχολησε μονο με τα λουτρα, τοσο κατακεφαλος ρε συ ο τυπος; μα τοσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένουμε και για τον Μεγαπλάτανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο.στο.μπινα(βαντσο)
    Σειρα.εχει
    .το.γηπε
    δο.του.λουτρακιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα μη σας φερουν και κανα μ.... αχρηστοι, χωριο με τοσους κατοικους και τοσο χρημα και δεν εχετε ομαδα αχρηστοι, εδω χωριουδακια φτωχα και κραταν ομαδα εσεις ολα στο πιατο τα θελετε, πηγε προπερσι ο απαραδεκτος δημαρχος και σας εδωσε και λεφτα, και ως συνηθως καναν φτερα πηγαν στο βροντο, και σε ποιον ταδωσε; χα..χα..χα..χα..χα..χα....

      Διαγραφή
    2. Βγες και πες τα επώνυμα ρε γίδι μην κρύβεσαι στη ανωνυμία σου

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News