Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Ανακοίνωση για τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων

Ανακοίνωση

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων να ανταποκριθούν άμεσα σχετικά με την υποχρέωσή τους να προσκομίσουν ή να αποστείλλουν ταχυδρομικά, επί αποδείξει, στον οικείο Δήμο αντίγραφο του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου συντροφιάς που διαθέτουν. (άρθ. 5 του Ν.4039/2012, η περ. η.)

Επισημαίνεται ότι «η σήμανση κάθε ζώου συντροφιάς είναι υποχρεωτική, συμπεριλαμβανομένων των σκύλων που χρησιμοποιούνται για τη φύλαξη ποιμνίων» (άρθ.4. δεύτερο εδάφιο περ.β’, παρ. 3.ν.4039/12)

Τηλ. ΕπικοινωνίαςQ 23843-50326
Κ. Ιντζεμπατζάκη Δήμητρα

9 σχόλια:

  1. Πρωτομαγιά ή πρωταπριλιά είχαμε;
    Τι ανέκδοτο έβαλες πάλι ρε Βαφειάδη;
    Κι εσύ βρε Δήμητρα, με ένα μόνο τηλέφωνο; Βάλε τηλεφωνικό κέντρο και προσωπικό. Που να προλαβαίνεις μόνη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επιστημονες λενε οτι το σεξ αυξανει τα αντισωματα και σε κανει ποιο χαρουμενο ανθρωπο, οποτε ξες εσυ, καιρος ειναι να πας να γαμ.....

      Διαγραφή
    2. Μπράβο, το βλέπω στη χαρούμενη και έξυπνη απάντησή σου.
      Φαίνεται λειτουργεί και η αυτοϊκανοποίηση.
      Να δεις πως το λένε στο χωριό μου, μα....;

      Διαγραφή
  2. Για τα δεσποζομενα ζώα είναι υποχρεωμένοι οι ιδιοκτήτες να βάλουν τσιπακι,και να χρεωθούν γι'αυτό έχοντας την πλήρη κάλυψη τους ήδη για τα φάρμακα και τα εμβόλια τους.... Για τα αδέσποτα ούτε λόγος να φροντίσει κάποιος. Εκεί ο δήμος τηρεί σιγή ιχθύος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι να βαλουν τσιπακι ?τα αφηνουν ελευθερα να τριγυρνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ετσι πρεπει, φυλακη θα τα βαλουν; απλα ας μη τα πετανε οι ανθρωποι ας τα στηρωνουν και το προβλημα θα μηδενισθει καποια στιγμη

      Διαγραφή
  4. Μαζεψτε πρωτα τα αδεσποτα μαζι κ τον παραστατιδη κ μετα εμεις στελνουμε τα αντιγραφα...κ βαφειαδη μην σβησεις το σχολιο παλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ? ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ? ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΡΩΓΑΝ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ?

      Διαγραφή
    2. σαν τον η την 9.08 πρεπει νανε καμια εκατοσταρια στην Ελλαδα, αν μπορουσαμε να τους φωτογραφησουμε και να τους στελναμε στα καναλια σαν εχθρους της ζωης του πλανητη, ανθρωποι της εποχης του σιδηρου, για μενα απλα υπανθρωποι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News