Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρό μωρό και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο

Το δυστύχημα έγινε σε χωριό του Δήμου Πύλης και συγκεκριμένα στο χωριό Κοτρώνι

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τα Τρίκαλα. Ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι με τα τρία του παιδιά έπεσε σε χαράδρα. Το δυστύχημα έγινε σε χωριό του Δήμου Πύλης και συγκεκριμένα στο χωριό Κοτρώνι.

Από την πτώση στη χαράδρα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχασε τη ζωή του το μωρό της οικογένειας, ηλικίας μόλις 13 μηνών.

Σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα

Από το τροχαίο σοβαρά φαίνεται να έχει τραυματιστεί η μητέρα και ο πατέρας. Οι δύο ανήλικες κόρες είναι επίσης τραυματισμένες αλλά ευτυχώς πιο ελαφρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροορίες, πρόκειται για οικογένεια Τρικαλινού αστυνομικού, ενώ η σύζυγος είναι στρατιωτικός.

Άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ ανέσυραν τα άτομα από τον γκρεμό και μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Πύλης και στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου
Με πληροφορίες από trikalaola, trikalavoice

1 σχόλιο:

  1. Αν είναι δυνατό ο Θεός να αναπαυσει τη ψυχούλα του πολύ κουράγιο στην οικογένεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News