Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Συμμετοχή του Δημάρχου Αλμωπίας σε Ημερίδα για την αξιοποίηση του ιαματικού τουρισμού στη Μήλο

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας αναφέρθηκε στη συμβολή της Τοπικής Αυτοδοιίκησης στην αξιοποίηση του Ιαματικού Τουρισμού, ως συγκριτικό πλεονέκτημα για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών μέσα από το παράδειγμα της Λουτρόπολης Πόζαρ

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα: Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, που έγινε στη Μήλο, με διοργανωτές την ΚΕΔΕ και το Δήμο Μήλου.

Στην ανάγκη αξιοποίησης του Ιαματικού Τουρισμού αναφέρθηκαν όλοι οι εισηγητές: Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιάννης Ρούσσος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Κωνσταντίνος Κουσκούκης, Καθηγητής Ιατρικής και Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, Δημήτριος Μπίνος, Δήμαρχος Αλμωπίας και Αντιπρόεδρος του ΣΔΙΠΕ, Κώστας Πάντος, Αντιπρόεδρος I.H.T.C., Διευθηντής Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Γιώργος Πετράκης, Δασολόγος και Προιστάμενος Αποκατάστασης Ορυχείων IMERUS.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας αναφέρθηκε στη συμβολή της Τοπικής Αυτοδοιίκησης στην αξιοποίηση του Ιαματικού Τουρισμού, ως συγκριτικό πλεονέκτημα για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών μέσα από το παράδειγμα της Λουτρόπολης Πόζαρ. Επίσης αναφέρθηκε στη συμβολή του ΣΔΙΠΕ για την αναγνώριση πολλών πηγών ως ιαματικών αλλά και στην προετοιμασία για την έκδοση σημάτων λειτουργίας από τον ΕΟΤ.

Ευχαρίστησε το Δήμαρχο Μήλου για την φιλοξενία και αναφέρθηκε στις ομορφιές του νησιού. Πρότεινε στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη να γίνει συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στο Δήμο Αλμωπίας.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News