Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Ένταση και στην Τρίπολη: Πιάστηκαν στα χέρια με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας κ. Αριστείδης Μπρουμάς, εμπόδισε την κατάθεση στεφάνου από την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Σταθοπούλου, φωνάζοντας σε έντονους τόνους πως «η εκδήλωση είναι δική μας»

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν την Πρωτομαγιά του 2018, στη κατάθεση στεφάνων στο μνημείο για τους 40 εκτελεσθέντες πατριώτες από τα στρατεύματα κατοχής την Πρωτομαγιά του 1944, στον Άγιο ΑΘανάσιο, στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το www.arcadia938.gr, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας κ. Αριστείδης Μπρουμάς, εμπόδισε την κατάθεση στεφάνου από την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Σταθοπούλου, φωνάζοντας σε έντονους τόνους πως «η εκδήλωση είναι δική μας».

Στην συνέχεια πιάστηκε στα χέρια με το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Κόντο, που συνόδευε την κ. Σταθοπούλου και δήλωσε την πρόθεσή του να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο, ως ιδιώτης, αποκάλεσε δε τον κ. Μπρουμά «τραμπούκο».

6 σχόλια:

  1. πραγματι μιλαμε για τραμπουκο, απο φασισταρια οι Αρκαδες φουλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά θα κάνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην εμφανίζονται σε τέτοιες εκδηλώσεις γιατί μ' αυτά που ψηφίσανε ερεθίζουν τον κόσμο. Και να μην παίρνουν το γνωστό ύφος του περίλυπου βουλευτή που αναγκάστηκε να ψηφίσει όλα αυτά. Αν δεν τους αρέσει υπάρχει και η παραίτηση από τη θέση !!!!! (και τώρα μπορείτε να βρίσεται άνετα....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαραδεκτος και αθλιος ντροπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε όλες τις εκδηλώσεις υπάρχει πρωτόκολλο, προσκεκλημένοι, πρόγραμμα κλπ.
    Όποιος θέλει να τιμήσει τους πεσόντες συγγενείς του, πάει με τα λουλουδάκια του, όταν φύγουν οι κάμερες και οι ψηφοφόροι και τα ακουμπάει. Καθαρίζει και τα αγριόχορτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News