Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Κέντρο Υγείας Αριδαίας: Αποχή των εργαζομένων από εργασίες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλειά τους

Ανακοίνωση

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΙΣ:

ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (LATEX)
ΓΑΝΤΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ
ΓΑΖΕΣ
ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ
ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΑΚΧΑΡΟΜΕΤΡΟΥ
ΝΑΡΘΙΚΕΣ
ΛΕΥΚΟΠΛΑΣΤ
ΑΥΧΕΝΙΚΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ Κ.Υ.

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Κ.Υ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΑΠΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ.ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ 
ΣΩΜ.ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

8 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ.ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ 5 ΕΥΡΩ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. Η ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ, Η ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ - ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ - ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ Η ΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαλασμενο ειναι το μουνι σου αντε και μας εχεις ζαλισει τα μεα και τα ζεα παλιοσαβουρα

      Διαγραφή
    2. αγροτικός ειναι ο κόλος σου βρε μαλάκα 12.35, μια χαρά λειτουργούν ολα.

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΓΩ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News