Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Θα γίνει χαμός στο 2ο Φεστιβάλ Νέων Εξαπλατάνου! Ποιος έρχεται;

Χορηγός Επικοινωνίας το Aridaia News

Το 2ο Φεστιβάλ του Συλλόγου Νέων Εξαπλατάνου βρίσκεται προ των πυλών. Ήδη ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες 3 και 4 Αυγούστου 2018.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, σήμερα το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθεί ο τραγουδιστής που θα πλαισιώσει τη μεγάλη βραδιά του Σαββάτου 3/8 και αναμένεται να προκαλέσει έκπληξη!

Μείνετε συντονισμένοι…!!

6 σχόλια:

  1. Δεύτερη χρονιά με παρουσίες απτα πάνω ράφια. Θα είμαστε και πάλι εκεί. Μπράβο σας παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθε χρονο και χειρότερα.
    Αλλη μια χρονιά μεσα για μεσα οπως πέρυσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέλι σταζεις καλέ μου άνθρωπε

      Διαγραφή
    2. Αμα δε γουσταρετε αγαπητε, μην ερχεστε... Εμεις εκει θα ειμαστε... Και αναφορες θα παρουμε και οπου βρουμε θ ανεβουμε και θ ανησυχησουμε... Εσεις βαλτε να ακουσετε την Καρμινα Μπουρανα δεν πειραζει... Εμας που περυσι ακουσαμε Καρρα και φετος θα παμε στον Μακη αφηστε μας και μη μας κρινετε...

      Διαγραφή
    3. Μέσα για μέσα;;τι εννοεις;;

      Διαγραφή
  3. Αφου δε φέρατε τον μητροπανο καλα ειστε... χαχαχ
    Εσυ που ειπες καθε χρονο και χειροτερα να πας στη συναυλία του ρουβα να βγαλεις γουστα τεβεκελη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News