Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Πανελλαδικά 10.000 άτομα έχουν επιστρέψει εθελοντικά στην πατρίδα τους την τελευταία διετία

Παράλληλα, σήμερα το 98% των εισερχομένων παράτυπα στην Ελλάδα από την Τουρκία, κάνει αίτηση χορήγησης ασύλου

Πανελλαδικά 10.000 άτομα έχουν επιστρέψει εθελοντικά στην πατρίδα τους στα περίπου δύο χρόνια λειτουργίας του προγράμματος εθελούσιων επιστροφών.

Παράλληλα, σήμερα το 98% των εισερχομένων παράτυπα στην Ελλάδα από την Τουρκία, κάνει αίτηση χορήγησης ασύλου, όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ειδικός απεσταλμένος του Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) στην ελληνική κυβέρνηση και σύμβουλος του Περιφερειακού Διευθυντή για τη Μεσόγειο, Δανιήλ Εσδράς.

Στο περιθώριο της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, με θέμα «Η εφαρμογή των υποβοηθούμενων εθελούσιων επιστροφών, συμπεριλαμβανομένων μέτρων επανένταξης (AVRR), ο κ. Εσδράς εξηγεί «ο βασικός λόγος της εδώ παρουσίας μας είναι οι αυξανόμενες ροές από τον Έβρο αλλά και για να ξαναφέρουμε στην επιφάνεια το πρόγραμμα ων εθελοντικών επιστροφών το οποίο βεβαίως δεν έχει σταματήσει ποτέ να λειτουργεί...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News