Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Joga Bonito: Σήμερα Αθλητές, αύριο καλύτεροι Άνθρωποι (ΦΩΤΟ)

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας

Σήμερα αθλητές, Αύριο καλύτεροι Άνθρωποι...

Η Ακαδημία μας, η δική σας Ακαδημία ειναι μία απο τις 128 ακαδημίες της χώρας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ για την επόμενη διετία.

Η μοναδική Ακαδημία στην Αλμωπία, η οποία συγκέντρωσε ποσοστό 77% κατά την αξιολόγηση, ποσοστό που την κατατάσσει στις υψηλότερες θέσεις πανελλαδικά!!

Η επιλογή έγινε πανελλαδικά, μέσα απο μια αξιόπιστη διαδικασία αξιολόγησης, με βάση ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά ,τα οποία έχουν να κάνουν με την οργάνωση της Ακαδημίας, την φιλοσοφία και την εκπαίδευση των αθλητων.

Οι ευθύνες μας μεγαλώνουν.

Δεσμευόμαστε οτι θα κάνουμε τα πάντα ως σύλλογος και ώς Ακαδημία ,για το μεράκι μας,για το άθλημα που λατρεύουμε να υπηρετούμε ,για ολους εσάς τους γονείς που στηρίζετε την προσπάθεια των παιδιών σας κ για τα παιδιά που είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο στην πιο αγνή του μορφή...

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας...

Ελάτε να γίνετε κ εσείς μέλη της μεγάλης μας οικογένειας,ελάτε να συμμετέχετε κ να ζήσετε απο κοντά όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, απολαμβάνοντας τα προνόμια του προγράμματος των αθλητικών ακαδημιών του ΟΠΑΠ.

Η αρχή εγινε τη Δευτέρα 16/04/18 με την επίσκεψη παιδοψυχολόγων και διατροφολόγων του προγράμματος, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας μας, με στόχο να μυηθούν τα παιδιά και οι γονείς, στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της σωστής διατροφής.

Ακολουθεί το μεγάλο γεγονός, το Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΠΑΠ στην Θεσσαλονίκη κ το καυτανζόγλειο σταδιο ,την ΚΥΡΙΑΚΗ 22/04/18 στο οποίο η Ακαδημία μας θα συμμετέχει ως η μοναδική εκπρόσωπος της Αλμωπίας!!!

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Στόχος μας η νίκη... του ευ αγωνίζεσθαι!

Επειδή ο αθλητισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας, μέσω του οποίου αναπτύσσονται και διαμορφώνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, o ΟΠΑΠ ΑΕ επιδιώκει να καλλιεργήσει στα παιδιά τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικής προσπάθειας, διασφαλίζοντας ότι το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού θα συνεχίσει να στηρίζεται σε γερές βάσεις.

Για το λόγο αυτό, δημιούργησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναπτύσσεται σε 128 Ερασιτεχνικά Σωματεία Ποδοσφαίρου, με συνολική συμμετοχή 15.100 παιδιών και 450 προπονητών απ’ όλη την Ελλάδα.

Τα Ερασιτεχνικά Σωματεία που συμμετέχουν στην ανάπτυξη του προγράμματος είναι μέλη των Τοπικών Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και διατηρούν ακαδημίες με παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, τμήματα υποδομών και ανδρική ομάδα και προέρχονται από κάθε γωνιά της Ελληνικής Επικράτειας.

Το πρόγραμμα αφορά άμεσα στα τμήματα με παιδιά ηλικίας 7-12 ετών και έμμεσα σε όλα τα ηλικιακά τμήματα κάθε Σωματείου.

Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά που θα πάρουν μέρος σε αυτό να γίνουν πρώτα σπουδαίοι άνθρωποι και μετά μεγάλοι αθλητές.

Γιατί η ίδια η ζωή είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι απ’ όλα.

Οι ακαδημίες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα επωφεληθούν από ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

· Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους

· Προπονητικές κατευθύνσεις για τις συγκεκριμένες ηλικίες με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA

· Ασφαλιστική κάλυψη καθ' όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων, αλλά και για μία ώρα πριν και μία ώρα μετά

·Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά με εκπαιδευτικό, αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Επισκεφθείτε το site του ΟΠΑΠ για περισσότερη ενημέρωση













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News