Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Αριδαία: Στην τελική ευθεία για τη νέα υπερσύγχρονη παιδική χαρά στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (ΦΩΤΟ)

Εκπαίδευση και Αναψυχή σε μια παρέμβαση

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και Παιδική Χαρά στην πόλη της Αριδαίας. Εκπαίδευση και Αναψυχή σε μια παρέμβαση, που ολοκληρώνεται στα πλαίσια του έργου της Ανάπλασης της Πόλης της Αριδαίας (Ο.Π.Α.Α.Χ. 1.000.000 € ).




























18 σχόλια:

  1. Επιτελους ενα εργο της προκοπης μπραβοστους υπευθυνους μονο μη ξεχνατε να μεριμνησετε και για τα φιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς βάζουμε το θειάφι για τα φίδια.
    Εσείς βαζετε την παιδική χαρά στην Λαγκαδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο το πάρκο, μια καλή προσπάθεια όμως το σημείο στο οποίο γίνεται είναι πολύ άκυρο. Ποιο παιδάκι θα αφήσει η μαμά του να πάει σε εκείνο το σημείο χωρίς την επίβλεψη της, ποιος θα πάει εκεί?? Βάζω στοίχημα οτι σε 2 χρόνια θα μοιάζει με εγκστελειμενο "φαρ ουεστ" Ας έκανε κάτι στην πλατεία. Έχετε περάσει να δείτε καθημερινά πόσα παιδάκια παίζουν στην πλατεία κ τίποτα δεν υπάρχει για βα παίξουν,, παρά μόνο ένα βρώμικο συντριβάνι. Κανιυν τα παιδάκια ποδήλατο κ φαβασαι μην πεταχτούν στις ρόδες των αυτοκινήτων.... Πραγματικά τόσο ωραία παιχνίδια τόσες όμορφες δραστηριότητες σε ενα πολύ άκυρο σημει. Μόνο αδέσποτα θα έχει... Αναρωτιέμαι αυτοί που ψηφίζουν για να γίνουν κάποια έργα δεν έχουν καμία ιδέα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητή κυρία του σχολίου 12.02 προφανώς δεν γνωρίζετε ότι σε καμία πλατεία σε κανένα σημείο του κόσμου δεν μπορεί να γίνει παιδική χαρά .Όπως επίσης ότι οι πλατείες και ειδικά π.χ. της Αριδαίας θεωρείτε κατάχρηση χώρου που ανήκει και με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.Αν είναι δυνατόν να θέλετε να συνεχιστεί αυτό το χάλι με παιδάκια ανάμεσα σε ανθρώπους που θέλουν ήρεμα να πιούν το ποτό τους ή να φάνε.Άλλο παιδική χαρά, άλλο απασχόληση παιδιών και άλλο πράγμα οι καφετεριες και η διασκέδαση.Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. μας κούφανε η κυρία !!!Σου δίνουν ενα πανέμορφο πάρκο παιδική χαρά οργανωμένο και μελετημένο κι αυτή λέει όχι! Θέλω στα τσιμέντα της πλατείας να έχω τα παιδια μου!! Τι άλλο θα ακούσουμε?

      Διαγραφή
    3. Προσωπικά 1ον δεν πηγαίνω στην πλατεία με τα παιδιά μου διότι είναι ένα μαύρο χάλι και 2ον η πλατεία είναι χώρος αναψυχής για όλες τις ηλικίες κ όχι μόνο για τους παππούδες όπως λες και φυσικά δεν είναι για την εκμετάλλευση των μαγαζιών.... αλλά οταν θα δικαιωθω για το "φαρ ουεστ που λέω θα κατεβάσεις τα αυτιά... Πήγαινε να δεις κ τα άλλα πάρκα που υπάρχουν μέσα στην πόλη της Αριδαίας που είναι σε πιο βολικά σημεία για τα παιδιά κ δες πόσο εγκατελλημενα είναι..... Εχω υπομονή κ θα περιμένω να δω πόσα παιδιά θα χαίρονται έκεινα τα όμορφα παιχνίδια που μπήκαν σε εκείνο το σημείο.... Ααααα κ όσο για το αν πρέπει τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται ή όχι στην πλατεία για να μπορεί να απολαμβάνει ο καθένας το ποτό ή το καφέ του θα σου πω πως τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται παντού γιατί αυτά αποτελούν το μέλλον μας!!!

      Διαγραφή
    4. Αααα και 3ον πως είσαι τόσο σίγουρος ότι είμαι κυρία??? Προδοθηκες!!! Και 4ον αφού μιλάς με τέτοιο τρόπο για παιδιά προφανώς δεν έχεις κάνει παιδιά εσύ..... Ας σε ετλογησει ο Θεός να κάνεις πρώτα παιδιά και μετά μιλά!!!!

      Διαγραφή
    5. Ρεεε παιδιά ο άνθρωπος δεν είπε ότι δεν είναι ωραίο το πάρκο αλλά ότι το μέρος είναι άκυρο έλεος δηλαδή...

      Διαγραφή
  4. Δώστε υπογλωσια στην Λαγκαδια αυτοί φωνάζουν αλλού γίνονται μεγάλα γλέντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις πρωτεύουσες των δήμων τα παιδιά έχουν
    Πολλα να ασχοληθούν.Τι γίνεται με τους
    μικρούς και απομακρυσμένους οικισμόυς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ πολύ για το έργο σας αυτό ! Ελπίζω να έχει την κατάλληλη ασφάλεια επιτέλους ένα πάρκο για τα παιδιά μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή άλλα
    δεν ξεχνώ τους ακρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε παλικαρια αν γινόταν στην
    Λαγκαδια όλα τα διεθνή ΜΜΕ θα
    το είχαν πρωτο θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στην ΥΔΡΑΙΑ ο δημαρχος τα ξυλωσε αλλα καινουργια δεν εχει τι θα γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ένα όνειρο δεκαετιών μπορεί να γίνει πραγματικότητα.Το ιστορικά ομορφότερο σημείο της πόλης μπορεί να ξεκινήσει με αυτή την εντυπωσιακή αρχή.Μπράβο στη Δημοτική αρχή και όσον όποιον δούλεψε για να γίνει.Είναι το στρατηγικό πακέτο:αξιοποίηση παραποτάμιας περιοχής (το μοναδικό σημείο που η Αριδαία έχει νερό ως ομορφιά...) χώρους άθλησης,Πάρκο Δασάκι,σχολεία. Το ακριβές σημείο που βήμα βημα πρέπει να προχωρήσει αφού μισό αιώνα το σκέφτονται αλλά επιτέλους ξεκίνησε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News