Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Γιάννης Σουκιούρογλου: Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τη ΝΟΔΕ Πέλλας

Ανακοίνωση

Φίλες και φίλοι,

Στις 13 Μαΐου 2018 διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών και προέδρων, στα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια όργανα της περιφερειακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, τις ΔΗΜ.Τ.Ο και τις ΝΟΔΕ, σε όλη τη χώρα.

Ο νέος κανονισμός κάνει πράξη το σύνθημα «Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στα μέλη της», προβλέποντας απευθείας εκλογή από τα μέλη του κόμματος των προέδρων και των μελών των νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων (ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ). Διευρύνει το ασυμβίβαστο για τις κομματικές θέσεις και αποπνέει τη φιλοσοφία της παράταξης σε πνεύμα εξωστρέφειας των οργάνων του κόμματός μας. Ισχυροποιείται ο ρόλος των μελών του κόμματος. Απλοποιούνται οι διαδικασίες εκλογής οργάνων, ενισχύεται η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα.

Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει. Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι να εμπλουτιστεί το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας και να δοθεί νέα πνοή στη στελέχωση του πολιτικού προσωπικού του κόμματος. Να γίνει η Νέα Δημοκρατία μια ανοιχτή πολιτική κυψέλη νέων ιδεών και αξιών. Με βάση την αξιοκρατία και την αξιολόγηση, η Νέα Δημοκρατία κτίζει μια γέφυρα μεταξύ πολιτών και πολιτικής.

Πιστός στην ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στην οποία κινούμαι ανιδιοτελώς από τα χρόνια του Λυκείου έως σήμερα, από την πρώτη στιγμή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχα επισημάνει τα αδιέξοδα στα οποία θα οδηγούσε τη χώρα η σημερινή κυβέρνηση και ότι πάλι η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη των μεγάλων επιλογών για τη χώρα, η παράταξη που στάθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, θα κληθεί για ακόμη μία φορά να βγάλει τη χώρα από το τέλμα.

Σήμερα η ανάγκη συστράτευσης στον αγώνα του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, υπέρ την υπευθυνότητας, της αποτελεσματικότητας και της ειλικρίνειας στην πολιτική είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Με γνώμονα όλων των ανωτέρω αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας.

Στόχος μου είναι μέσα από τη συνεργασία, τη σύνθεση και τη συναίνεση, αξιοποιώντας την πείρα των αρχαιότερων και τη φρεσκάδα των νεώτερων μελών μας, να επιδιώξουμε τη δημιουργική και αποτελεσματική παρουσία μας σε όλη την Πέλλα, με ξεκάθαρες προτάσεις για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας. Μια ΝΟΔΕ ανοιχτή στην κοινωνία. Χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με αίσθημα ευθύνης, με διάθεση προσφοράς σύμφωνα με τις Αρχές και τις Αξίες της Παράταξης μας.

Με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσουμε μπροστά, δίνοντας τη μάχη των επερχόμενων εκλογών, όποτε και αν αυτές γίνουν, με μόνο κριτήριο το συμφέρον της Πατρίδας και με πίστη στο όραμα του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για μια νέα ισχυρή Ελλάδα. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Γιάννης Σουκιούρογλου

8 σχόλια:

  1. "Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ" αχ αγόρι μου ποιος σου τόπε το παραμύθι; 40 χρονια δεξιοι ειμαστε, ποιο αφιλο κόμα ουτε στο δορυφορο Τιτάνα, τωρα για τον ανιδιοτελή σκοπό σου οπως και χιλάδω αλλων που αχολουντε με τους προδότες ας πιστεψω οτι αλλος ενας Ρομπεν τον Δασων θα σωσει τη χωρα, που ολως τυχαιως κατεστρεψαν καποια κοματα μεσα και το δικο του, τ αλλα ολα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε, παντως νασε γερος και καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ? ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΦΕΡΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά μη σ απαντήσει, σίγουρα κάνεις πλάκα.

      Διαγραφή
  3. Αλήθεια Γιάννη , μπορείς να μας πεις πόσο χρέος άφησες στα νοικια όταν παραιτήθηκες από πρόεδρος της τοπικής των Γιαννιτσών ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηδέν. το χρέος το δημιούργησε ο Θωμαϊδης.

      Διαγραφή
    2. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  4. ειναι σιγουρα απο τα Γιαννιτσα αυτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News