Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Έκθεση Φωτογραφίας από το ΚΠΕ Έδεσσας - Γιαννιτσών και τον Δήμο Σκύδρας

Έκθεση Φωτογραφίας από το ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών και τον Δήμο Σκύδρας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Έδεσσας Γιαννιτσών συνδιοργανώνει μαζί με τον Δήμο Σκύδρας Έκθεση Φωτογραφίας, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή φωτογράφο κο Γιώργο Σπυρίδη. Τα φωτογραφικά έργα που θα εκτεθούν είναι το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα του δίμηνου εργαστήριου φωτογραφίας με τίτλο «ΦωτογραφίΖΩ», που πραγματοποιήθηκε από το ΚΠΕ στους χώρους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας, με εκπαιδευτές τον κ. Γιώργο Σπυρίδη και τον κο Γιάννη Σπυρίδη. 

Η Έκθεση Φωτογραφίας θα λάβει χώρα στο κτίριο των παλιών ΚΤΕΛ (Πλατεία Σαφραμπόλεως). Απευθύνεται σε όλη τη φιλότεχνη κοινωνία του Δήμου Σκύδρας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης Ανθοέκθεσης Σκύδρας 2018. Θα διαρκέσει από τις 24 έως τις 30 Απριλίου 2018 , καθημερινά 10-12πμ (πρωινός κύκλος) και 7-9μμ (απογευματινός κύκλος). Στα φωτογραφικά έργα αποτυπώνεται τόσο η φαντασία και η δημιουργικότητα των ταλαντούχων ερασιτεχνών φωτογράφων, όσο και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος. Στη συνέχεια θα ταξιδέψουν κι θα εκτεθούν και σε άλλα μέρη της Ελλάδας (Έδεσσα, Θεσσαλονίκη, Άμφισσα κ. ά.).

Η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνετέλεσαν τρόπο διακριτικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό στην πραγματοποίηση της Έκθεσης (παραχωρητές χώρου, δημοτική αρχή, εκπαιδευτές, ερασιτέχνες δημιουργοί). Κυρίως όμως ευχαριστεί τον κ. Σπυρίδη, ο οποίος για ακόμη μια χρονιά αφιλοκερδώς προσέφερε τις πολύτιμες γνώσεις του.

Σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης στον χώρο της θα πραγματοποιούνται καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητικές ομάδες, μετά από συνεννόηση με τον Δήμο Σκύδρας (κα Πετρούλα Κολυμπάρη). Αντικείμενο των δραστηριοτήτων θα είναι τα άνθη, ο ήχος και η μουσική με αφόρμηση τις εκτιθέμενες φωτογραφίες και τα άνθη της Πλατείας. Τον συντονισμό των ανωτέρω δράσεων θα έχει η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών σε συνεργασία με τη μουσικοπαιδαγωγό Χρυσούλα Πολυτίδου (εθελόντρια).

Προσκαλούμε τη σχολική κοινότητα, τους πολίτες της πόλης μας, αλλά και τους λοιπούς πολίτες της ευρύτερης περιοχής της να μοιραστούμε όλοι μαζί στιγμές πολιτισμού. Με αφόρμηση τα τεχνήματα που προέκυψαν μέσα από τον φωτογραφικό φακό των συμμετεχόντων στην Έκθεση, δίνεται η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, σκέψεις και εμπειρίες αναφορικά με την ποιότητα του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, τα τρέχοντα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα στην περιοχή μας και τη σημασία της συμμετοχής όλων μας σε αυτά.

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News