Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου σε Προμάχους και Κορυφή

Συνολική δαπάνη 46.950,42 € και χρηματοδοτείται από τη ΣΑΤΑ 2018

Προγραμματίζουμε την εκτέλεση ουσιαστικών έργων υποδομής για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Εγκρίθηκε η 16/2018 μελέτη που συντάχθηκε από την τεχνική υπηρεσία και αφορά τη συντήρηση υφιστάμενου οδοστρώματος στην Τοπική Κοινότητα Προμάχων (Τενεκέ Μαχαλάς) και στον οικισμό Κορυφής της Τοπικής Κοινότητος Σαρακηνών.

Θα γίνει τσιμεντόστρωση με οπλισμένο σκυρόδεμα 300 μέτρων Προμάχους και 100 μέτρων στην Κορυφή και επιδιόρθωση των εσχαρών φρεατίων υδροσυλλογής.

Συνολική δαπάνη 46.950,42 € και χρηματοδοτείται από τη ΣΑΤΑ 2018.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News