Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Δήμαρχος σε Μπάτση: «Τις εντυπώσεις τις κερδίζει η αλήθεια - Δεν δέχομαι κανέναν να με εγκαλεί για την αγάπη μου για τους Προμάχους» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν λέμε κάτι. Να μην επιδιώκουμε να κερδίζουμε τις εντυπώσεις, γιατί τις εντυπώσεις τις κερδίζει η αλήθεια και ο χρόνος και αυτό θα αποδειχτεί"

Στην κριτική που του άσκησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επί 2,5 χρόνια Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Χρήστος Μπάτσης, απάντησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Όσον αφορά στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού, ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι υπάρχει ετοιμότητα για να βαφτεί, ωστόσο ο Διευθυντής του σχολείου ζήτησε οι εργασίες να γίνουν μόλις κλείσει το σχολείο. Σχετικά με την εκδήλωση «Προμάχεια», ο Δήμαρχος δήλωσε ότι δεν έλαβε καμία πρόσκληση, ούτε και κάποιο αίτημα για να συνδράμει στη διοργάνωση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «εγώ θα πήγαινα, άσχετα αν δεν είχα πρόσκληση, γιατί εγώ δεν περιμένω να με προσκαλέσουν στους Προμάχους. Η μισή μου καταγωγή είναι από τους Προμάχους. Θα πήγαινα, όμως έλειπα από την περιοχή και γι’ αυτό δεν παρέστην».

Και συνέχισε ο κ. Μπίνος: «Όμως πήγα δυο μέρες μετά στους Προμάχους και ενδιαφέρθηκα για ένα σοβαρό πρόβλημα του χωριού. Πήγα στο δρόμο που οι ίδιοι οι Πρωμαχιώτες έχουν ονομάσει Τενεκέ Μαχαλά, γιατί είναι κατασκαμμένος από τα νερά και τις λακκούβες. Την επόμενη κιόλας μέρα ανέβηκα εγώ ο ίδιος μαζί με τον Αντιδήμαρχο και την μηχανικό για να καταγράψουμε τα 300 μέτρα του δρόμου, τα οποία θα εγκρίνετε σήμερα ως μελέτη στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να μπορέσει αυτός ο δρόμος να γίνει και με τα φρεάτιά του και με τσιμεντόστρωση».

Και κατέληξε ο Δήμαρχος: «Δεν δέχομαι κανέναν να με εγκαλεί για την αγάπη μου γι’ αυτό το χωριό. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν λέμε κάτι. Να μην επιδιώκουμε να κερδίζουμε τις εντυπώσεις, γιατί τις εντυπώσεις τις κερδίζει η αλήθεια και ο χρόνος και αυτό θα αποδειχτεί».

33 σχόλια:

  1. Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016
    Χρήστος Μπάτσης: «Η καθημερινότητα έχει αλλάξει! Ο Δήμαρχος εμπνέει σιγουριά!» (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σουργελο Βαφειάδη σάς κει Μπάτσης δήμαρχος μουνοπαμο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...........

      Διαγραφή
    2. xristara otan se fotografize o vafeiadis htan kalos. tora den einai...... poly eykola allazeis apopseis......

      Διαγραφή
    3. ΜΠΑΤΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΣΟΥΛΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    4. εκείνο το "σας και" χα..χα..χ.α..χα.. αντε ρε αγγαράματο γίδι πάνε βόσκα πρόβατα

      Διαγραφή
    5. εκφρασεις ο 11.37, καλα ρε δεν ντρεπεσαι? εγω σου ειπα οτι η μανα σου ειναι που...α? αν και το ξερεις δηλαδη αλλα ντροπη.

      Διαγραφή
    6. Παπαγαλίζεις καλά.μακαρι να είχαμε τη Σουλα.δουλευει και δεν κλέβει.ρωτηστε αν έκανε κάτι για την πάρτη της.ολα για τα χωριά της.εσυ ξέρεις ότι και τις δηλώσεις τότε με τα κεράσια μας τις έκανε δωρεάν;και τα λεφτά που θέλαμε να δώσουμε τα έδωσε σε μεροκάματα για να καθαρίσουν τα αυλάκια.βρεστε άλλον που να δουλεύει όπως πρέπει όταν έχει τέτοιο πόστο και χωρίς προσωπικό συμφερον .σας ενοχλεί το ξέρω σας χαλάει τη δουλειά

      Διαγραφή
    7. ποιος εισαι συ ρε πουτανας γιε που αποκαλεις ετσι τον αλλον;εσενα το λεω 11.37, γραψε τ ονομα σου πουτανας γιε αν τολμας παλιοκαργιολη κοκκινολαιμη

      Διαγραφή
  3. Ένα καλό παιδί είχατε τον μπατση που έτρεχε και τώρα έχετε πρόβλημα Ε; Δεν υπάρχει να ξανα βγείτε!... Επίσης η ενημέρωση της βόρειας Κορέας είναι ακόμα πιο αντικειμενική από της Αριδαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κελεπουρι ο τύπος... Φάνηκε ... Τη μια μέρα τον ενέπνεε ο δήμαρχος μόλις έχασε την καρέκλα όλα Τούμπα.

      Διαγραφή
    2. ΠΑΡΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ 2.00 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΝΑΜΕ, ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, Ο ΤΥΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠ ΤΑ ..... ΓΕΝΙΑ

      Διαγραφή
    3. ..γνωρισε τον και στη γυναικα σου αφου τον γουσταρεις, να κανετε παρεα με καλο παιδι χα..χα...χα..

      Διαγραφή
  4. για το βαψιμο του σχολειου πανε χρονια που το εχουν υποσχεθει, αν ειναι ακομα σε "μελετη" στη τεχνικη κουνια που μας κουναγε.. ειμαι γονιος και ακουω αυτη τη κουβεντα σχεδον δυο χρονια (υπαρχει δεσμευση ντοκουμεντο του προεδρου της πρωτοβαθμιας για το βαψιμο σε αγιασμο μας τοτε στο σχολειο οτι θα γινει αμμεσα..) οσο για τα προμαχεια ενημερωθηκε ο αντιδημαρχος μας ο αμερικανος και εκανε το κινεζο.. αυτος εκλεισε τη πορτα στα προμαχεια για την συνδιοργανωση οταν απαντησε με ενα ξερο "ο δημος δεν μπορει να κανει το οτιδηποτε.. ενω καλως βοηθησε την συναντηση των μαθητων οικονομικα μεσω των λουτρων... (αρα οπου μας βολευει) το οτι δεν καλεστηκε ο δημαρχος ειναι γνωστο διοτι τι να καλεστει και τι οχι λογω της κοντρας του με το μπατση δεν εμφανιζεται σχεδον πουθενα, μετρηστε τις εκληλωσεις κατα το παρελθον και βρειτε το προσημο αν ειναι θετικο η αρνητικο.. μυαλο ολοι εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιος ειναι αυτος ο Μπατσης ρε παιδια; μας διαβαζει ο κοσμος και γελαει, ακομα δεν βγηκε απ τ αβγο του και σηκωσε σκονη, εδω εχουν περασει κ εχουν προσφερει ανθρωποι και ανθρωποι κ εσεις ασχοληστε με τον Μπατση; σιγα το πολυελαιο μη μας πλακωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον κανατε και μαγκα μεσα απ το αριδαια νιουζ και σας βριζει κιολας, μεχρι προχθες εως τα συνορα της Σωσανδρας τον ξεραν, φτανει να τον διαφημιζετε.

      Διαγραφή
  6. Κατ αρχην ο Μπατσης ηταν 2 χρονια αντιδημαρχος και απο οτι θυμαμαι ο πρωτος ορισμενος κατα δευτερον ετρεξε και εβαλε το λυθαρακι του κατα τριτον οπως ο ιδιο λεει πληρωσε πολλα απο την τσεπη του για να λειτουργησει το εργοταξιο.
    Ολα αυτα γινονται οταν εχεις ορεξη οταν εχεις θεληση και οταν αγαπας αυτο που κανεις.
    Επισης ολα αυτα τα κανεις γιατι το επιλεγεις.
    Οποτε αποδεχτηκε τον ορισμο διετελεσε αντιδημαρχος εκανε πολιτικη και μαλιστα υπερασπιστηκε την θεση ευθηνης του με προβληματα που υπαρχουν και σημερα ειναι σε ολους γνωστο οτι εκανε προσωπικη πολιτικη και θεληματα με τα μηχανηματα του δημου χωρις να ενημερωνει κανεναν παρα μονο τον ενδιαφερομενο ψηφοφορο επισης εβαλε λεφτα και ειναι επιλογη του για προσωπικη πολιτικη για να λενε ο μπατσης το εκανε, αρα προβλημα δικο του ας εβγενε αν ειχε κακαλα λαι ας ελεγε το εργοταξιο δεν μπορει να λειτουργησει γιατι δεν το εκανε?
    Επισης γιατι δεν ελεγε τοτε τα στραβα η τα εκανε ολα τελεια?
    Ακομη ξεχναει οτι πουλησε στην κυριολεξια αυτον που κατεβηκε μαζι του και τον ορισε με το που εφυγε αν ηταν σωστος ολα οσα λεει να τα ελεγε και πριν.
    Ο κοσμος ζαζος δεν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο χρηστος ειναι καλο παιδι αλλα παρασυρετε δεν ξερει να μιλαει και δεν σκεφτεται καθαρα αλλιως δεν θα ρωτουσε που πηγαν τα λεφτα.
    Αν εχεις διετελεσει αντιδημαρχος και δεν εισαι ικανος να μαθεις σε τι φαση βρισκεται το καθε εργο και μαλιστα για το χωριο σου τοτε τι να πω
    Επισης ρε παιδια ειναι δυνατον να ρωταει μεσα στο Δημοτικο συμβουλιο λες και δεν μπορει να μαθει τις προηγουμενες ημερες για οποιοδιποτε εργο.
    Και να ρωτησω τι ενεργειες εχει κανει ο ιδιος για να πιεσει την κατασταση για να τρεξουν πιο γρηγορα τα εργα.
    Μηπως ξερει οτι δεν γινεται και κανει βουβα.
    Ασε ρε φιλε τετοιον λαικισμο δεν τον περιμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον μπατση τον πειραζει που το εργο το προτεινε ο Γεωργιου και για το Δημοτικο και για το Νηπιαγωγειο.
    Εχει ερθει στο χωριο πανω απο 10 φορες και εχει μιλησει εχει ενημερωσει ο ανθρωπος και δεν λεω εχει αργησει.
    Αλλα οταν γινει και αποδειχτει τι θα λεμε γιατι εγινε η γιατι αργησε να γινει?
    Σε εργα για τα παιδια δεν κανουμε πολιτικη χρηστο που ενδιαφερθηκες ξαφνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αληθεια ειναι αστειο τι ελεγε οταν ο μπατση ηταν αντιδημαρχος για τον Δημαρχο? Οτι ηταν καλος τοτε και μετα δεν ηταν καλος?
    Οτι δηλαδη τωρα καλος ειναι ο Βεσκος...
    Αυτοι που τον βοηθησαν να ειναι οσο καλυτερος γινετε δηλαδη ο Γουδης ο Αβραμικας ο Γεωργιου ο Τσιμτσιριδης τι εγιναν αυτοι που τον στηριζαν και τον υπερασπιστηκαν ξαφνικα τωρα δεν δουλευουν δεν ειναι καλοι και τοτε ππυ τον στηριζαν ηταν ολοι αυτοι καλοι.
    Αχ ρε η διπροσοπεια δεν κρυβετε ρεεεεε.
    Μπορει να θελεις αλλα δεν μπορεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξερεις τι κατεβα για Δημαρχος να δουμε τι αξιζεις.
    Αν ησουν και αλλα 2 χρονια αντιδημαρχος τι θα εκανες τοτε ?
    Αν ησουν προεδρος λουτρων θα αντιδρουσες?
    Και ας μας πει μια αντιπροταση εκτις απο αυτο που προσφερετα δυομιση χρονια.
    Τι θα αλαζες τωρα μπατση πες μας που ξαφνικα κρινεις.
    Τον εαυτο σου τον εχεις κρινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος ρε να κατεβει; ρε σοβαρευτητε λιγο, τοσο καταντια η Αλμωπια; ακου να κατεβει για δημαρχος η Μπατσης...ελεος ρεεεεεε

      Διαγραφή
    2. Εδώ κατέβηκε ο μπινος και βγήκε,ο Μπάτσης να μην κατέβει;;

      Διαγραφή
    3. καλα δε σε παρεξηγω 1ο.ο2 και οι μαλακες ανθρωποι ειστε

      Διαγραφή
  11. ΜΠΑΤΣΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕς ΠΙΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2 χρονια δεν το λες και ευκολο πουλημα, να εισαι με καποιον που απλα ζητα να πληρωνεις τα σπασμενα για να μαζευει αυτος τα € στα λουτρα και να κανει πολιτικη!!

      Διαγραφή
  12. Δεν ειναι ευχαριστο οταν διαβαζω ολα αυτα τα αρνητικα σχολια για εναν ανθρωπο.
    Οποτε καλο θα ειναι πρωτα να προσεχουμε τι λεμε και αυτοι που γραφουν ανωνυμα να σεβο ται το γεγονος του θεσμου του αντιδημαρχου που διετελεσμε ο Κος. Μπατσης.
    Οπως καλο ειναι να σεβομαστε το καθε θεσμο.
    Προβληματα θα υπαρχουν παντα το ζητημα ειναι να υπαρχουν ανθρωποι που εχουν την δυναμη και την θεληση να τα λυσουν.
    Πραγματικα δεν υπαρχει ουτε λογος ουτε νοημα να μαλωνει κανεις το ζητημα ειναι μεσα απο τον διαλογο και τις αντιπαραθεσεις να γινονται προτασεις που γινο ται στην πραξη...
    Για αυτο σταματα να κατηγορεις Χρηστο γιατι θα κατηγορηθεις καποια στιγμη οπως τωρα και δεν θα ειναι καλο ουτε θα σου αρεσει.
    Σιγουρα δεν σου αξιζει αυτη η αντιμετωπιση αλλα μπορεις να το αλαξεις και εσυ αυτο.
    Μπορεις να αναλαβεις κατι και να αποδειξεις τι αξιζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...σιγά χέστηκε η φοράδα στ αλώνι, μιλας για θεσμό αντιδημάρχου και μου σηκώνετε η τρίχα, οι μεγαλύτερες υποθεσεις πανελλαδικα που απασχολουν δηκαστηρια ειναι για αντιδημάρχους, και δευτερον πότε ο κύριος πρόλαβε να προσφέρει και εγινε και εξέχν πρόσωπο; ειναι αστείο ανθρωποι που το χωριό τους τους εδωσε μια εντολή, αυτοι να θεωρούν οτι εγιναν οι αρχοντες του τόπου και σηκώνουν μπαιράκι.θάλεγα οτι ο κύριος μου ειναι ειλικρινά αδιάφορος και ειμαι σίγουρος οτι αν δεν ηταν προμαχιώτης ουτε η κυρα Κατίνα θα ασχολιόταν μ αυτόν τον ακατανόμαστο που μας εγινε και μεγαλοπαράγοντας.

      Διαγραφή
  13. Μπάτση προχώρα το Λουτράκι μαζί σου!!κοινό έχεις χάσει την μπάλα από καιρό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε με λες αν δεν ησουν μαλακας τι θαθελες να εισαι;

      Διαγραφή
    2. Μπινο**όχι κοινό λάθος λόγο τ9 εκτός από το να βελαζεις ξέρεις να κάνεις και κάτι άλλο;;

      Διαγραφή
    3. Όση αγάπη έδωσε ο Μπίνος στους Προμαχους τόσους ψήφους Θα πάρει. Και απ ότι ξέρω την ίδια αγάπη (ψήφους) θα πάρει και από τα άλλα χωριά

      Διαγραφή
    4. κ εγω που νόμιζα μονο η δικια σου βελάζει ρε 6.53

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News