Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Πύρρος Δήμας: «Η Αριδαία είναι το σπίτι μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

"Η Αριδαία είναι το σπίτι μας".

Με αυτή τη φράση ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας, εξέφρασε, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, τον θαυμασμό του για την περιοχή μας, η οποία διαχρονικά έχει μια σημαντική παρουσία στον τομέα του αθλητισμού.

Συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χουρσόγλου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης και ο Πρόεδρος της Αριδαίας κ. Γρηγόρης Ταρασίδης, ενώ τη συνέντευξη συντόνισε ο κ. Λάκης Προκοπίδης.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News