Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Η «παρθενική» ομιλία του νέου γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής: «Το νέο δεν είναι θέμα ηλικίας αλλά νοοτροπίας»

Προσέθεσε ότι ο στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει το Κίνημα Αλλαγής και αυτή τη μάχη θα πρέπει να δοθεί έξω στην κοινωνία κι ο μόνος τρόπος είναι η ενότητα

Την παρθενική του ομιλία πραγματοποίησε ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι απλώς ένας οργανωτικός φορέας που δημιουργήθηκε για να αθροίσουμε τις Κοινοβουλευτικές μας Ομάδες. Δεν δημιουργήθηκε για να αθροίσουμε οργανωτικές δομές ή εκλογικά ποσοστά. Είναι ένας νέος πολιτικός φορέας που στόχο έχει να μπορέσει να εκφράσει και πάλι τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο, τη διαχρονική κοινωνική βάση της δημοκρατικής παράταξης», ανέφερε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στην παρέμβασή του στη πρώτη συνεδρίαση τής Επιτροπής.

Προσέθεσε ότι ο στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει το Κίνημα Αλλαγής και αυτή τη μάχη θα πρέπει να δοθεί έξω στην κοινωνία κι ο μόνος τρόπος είναι η ενότητα. «Είναι απόλυτα κατανοητές και σεβαστές οι πιθανές διαφορετικές ιδεολογικές μας αφετηρίες, όμως αυτό είναι και το βασικό μας όπλο. Πώς μέσα από το διάλογο, μέσα από τη σύνθεση διαφορετικών απόψεων, θα εκφραστεί ενιαία, ο ευρύς κοινωνικός χώρος της Κεντροαριστεράς, του μεταρρυθμιστικού Κέντρου, της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ανανεωτικής Αριστεράς, της Πολιτικής Οικολογίας. Πώς θα μιλήσουμε με πρόσημο προοδευτικό, δημοκρατικό, ευρωπαϊκό, αλλά και βαθιά κοινωνικό», τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης.

«Το νέο που όλοι επιζητούμε δεν είναι τελικά θέμα ηλικιακό, είναι θέμα νοοτροπίας, μιας νοοτροπίας που αποστρέφεται το λαϊκισμό και τη δημαγωγία, αλλά βασίζεται στην παραγωγή πολιτικής», υπογράμμισε ο γραμματέας της Κ.Π.Ε. του Κινήματος Αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News