Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυκοστόμου, Σοφία Αλεξίου

Ανακοίνωση

Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι με την υπ’ αριθ. 8242/18-04-2018 αίτηση μου προς το Δήμο Αλμωπίας υπέβαλα την παραίτηση μου από το αξίωμα του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Λυκοστόμου.

Επιθυμώ να ζητήσω συγνώμη από τους συγχωριανούς μου που παρά τις προσπάθειες μου δεν κατόρθωσα να λύσω τα προβλήματα του χωριού μας. Όταν δήλωσα υποψηφιότητα το μόνο που ήθελα ήταν η πρόοδος και το καλό του χωριού υλοποιώντας τα αυτονόητα και κάτι παραπάνω.

Αυτό που αρνούμαι να αποδεχτώ είναι ότι αυτά που εγώ πίστευα για αυτονόητα όπως επισκευή κάδων απορριμμάτων, καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, συντήρηση των αγροτικών δρόμων, κλείσιμο όλων των λακουβών, επιδιόρθωση των τσιμενταυλάκων και άλλα πολλά και ουσιαστικά για τη Δημοτική Αρχή ήταν πολυτέλειες. Όλες τις φορές που υπήρξε πρόβλημα στο χωριό η γνωστοποίηση αυτού γινόταν άμεσα στους αρμόδιους Αντιδημάρχους. Η αδιαφορία και η απαξίωση από τη Δημοτική Αρχή με οδήγησαν στην παραίτησή μου.

Ευχαριστώ τους συγχωριανούς μου που με στήριξαν και κατανόησαν ότι μόνο η δική μου προσπάθεια δεν ήταν αρκετή. Εύχομαι στον επόμενο πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Λυκοστόμου να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης και συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας.

Με εκτίμηση
Αλεξίου Σοφία

35 σχόλια:

  1. EKTOΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ;;; ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ, ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ Η ΜΠΙΝΟΣ? ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΑΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΣΤΟΧΟ ΔΟΥΛΕ ΤΗ ΜΠΙΝΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ… ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατάλαβε και αυτή τι εστί μπινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι, απλα ειχε συνηθησει αλλιως τα πρωτα χρονια και καλομαθε...............

      Διαγραφή
    2. Στο τέλος θα μείνει μόνος του γιατί όλοι θα φταίνε εκτός από αυτόν................................

      Διαγραφή
  4. Σπιτι σου κοριτσακι μου καλυτερα ετσι και αλλιως δεν προσφερες και τιποτα αν θελαμε διαμεσολαβιτη για να περιγραφει τα προβλημματα μονο ξεραμε και εμεις.
    Ευτηχως που το καταλαβες τωρα πριν τελειωσει η θητεια σου.
    Αυτο επρεπε να κανεις απο την αρχη.
    Εγω ειμαι καποιος που δεν σε ψηφισε αλλα σε πιστεψε με αυτα που ελεγες δεξια και αριστερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oi synergasies xtizontai sofia. den xarizontai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κ.Αλεξίου είναι άξια,ειλικρινής και με αξιοπρέπεια . Η παραίτηση είναι εύκολη λύση όταν γίνεται στην αρχή. Μετα απο 4 χρόνια πηγάζει από την αγανάκτηση και την απογοήτευση. Δυστυχώς η Σοφία δεν ήξερε να βγαίνει τόσο καλές φωτογραφίες και να θεατρινιζει όπως ξέρουν να κάνουν κάποιοι πολύ καλά στη Δημοτική Αρχή. Πολύ καλά έπραξε και δε συνέχισε. Το τι προσέφερε η ίδια προσωπικά το ξέρουν καλά οι συγχωριανοί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοιτα να δεις προεδρινα δεν γεννιουνται ολοι για αυτην την δουλεια και αυτο παντα το δειχνουν οι πραξεις.
    Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις οταν λες επισκευη καδων γιατι στο χωριο σου ειναι ολοι καινουργιοι.
    Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις οταν λες συντηριση δρομων γιατι οι λακκουβες ειναι ελαχιστες εκτος απο το ενδιαμεσο τμημα εξω απο το χωριο που δεν νομιζω να ειναι δουλεια του Δημου.
    Δεν νομιζω να σε ειχαν γραμμενη μιας και η συμπεριφορα σου και ο τροπος που διεκδικεις ακομη και τα αυτονοητα ειναι ατσουμπαλος και με πινελιες αριστεροστρωφου φασισμου. Και δεν νομιζω να ησουν γνωστης και πιεστικη για να λυθουν τα προβληματα του καμπου.
    Αλλο πιεζω αλλο προσβαλω λεγοντας ψεματα.
    Καλα εκανες και παραιτηθηκες συγχαρητηρια για την μεχρι τωρα πορεια σου και προσφορα σου αλλοι προσφερουν αρνητικα και αλλοι θετικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι πράγματι θλιβερό ενα νεο κορίτσι με θέληση και γνωσεις με ηθος και αρχές να θέλει να προσφέρει στην τοπική κοινωνία και να μην μπορεί , επειδή κάποιοι στην δημοτική αρχή κοιτάνε μονον την καρέκλα τους και την αντιμισθία.Αλλά η Σοφία πρέπει να μας πει ονόματα. Ποιός αδιαφορεί και δεν ασχολειται με τα προβλήματα μικρά ή μεγάλα του χωριού της? Σε ποιόν απευθυνθηκε και δεν ελαβε ανταποκριση? Τι λέει ο δημαρχος που εν τελει ειναι ο πρωτος υπευθυνος. Μηπως επειδή η Σοφία δεν ειναι απο την παραταξη του δεν βοηθηθηκε στο εργο της? Την συμβουλευω να μην το βάλει κάτω. Η σταση της θα εκτιμηθεί απο τους κατοικους του Λυκοστόμου όπως μεχρι σημερα απολαμβάνει της εκτιμησης τους για το πρόσωπο της. Ειναι αποδεκτή και αγαπητή απο όλους ανεξεραίτως τους Λυκοστομίτες και το ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδη τι περιμενες ρε σοφια να εδινες εντολες και να γινονταν πραγματα δεν βλεπεις τι γινεται και σε αλλα χωρια που οι προεδροι τρεχουν ενεργοποιουν ομαδες συγχωριανων πηγαινουν για εργασιες με τα μηχανηματα του Δημου τα συνεργεια που στελνονται τα εργα που γινο ται ειναι ολοι οσοι ενδιαφερο ται παντα παρον.
    Συγνωμη που θα στο γραψω αλλα εσυ μια φορα δεν ησουν ετσι οπως θα επρεπε και ετσι οπως μπορεις, μαλλον δεν ηθελες.
    Δεν μας επιασες μια φορα να μας ζητησεις κατι να βοηθησουμε γενικα βλεπαμε εναν αρνητισμο επειδη δεν ησουν μαζι με αυτη την Δημοτικη αρχη ενταξει και τι να κανουμε εσυ επρεπε να κανεις τα παντα για το χωριο σου και να ξεχασεις με ποιον κατεβηκες γιατι και εκεινο αποδειχθηκε οτι σε ειχε γραμμενη.
    Εγω θα ηθελα απο εσενα οπως πριν εκλεχθεις και σε στηριξαμε να μπαινεις μπροστα και να εμπνεεις.
    Ειναι ομως δυσκολο να εχεις διαρκεια και να εμπνεεις.
    Πραγματικα λυπαμαι.
    Γιατι για τις επιλογες μας δεν μας φταινε οι αλλοι φταιμε και εμεις.
    Και σε αυτον τον κοσμο σε αυτην την χωρα και με αυτην την κυβερνυση οπως και με τις αλλες δεν δινετε οι δυνατοτητα ουτε σε δημους ουτε στον καθε εναν μας ξεχωριστα.
    Καλη τυχη σε οτι και αν κανεις ελπιζω να κανεις κατι που αγαπας πραγματικα απο εδω και περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειναι ευκολο να τα ριχνουμε παμτα στους αλλους αλλα η κυρια συνηθισε αλλιως τα 2 πρωτα χρονια. Χτυπουσε παλαμακια και ο αρμοδιος αντιδημαρχος ετρεχε.ουτε μια φορα δεν μας επιασε να πει ελατε ρε συγχωριανοι να καθαρισουμε κατι να βοηθησουμε επειδη ηταν αντιθετη με την παρουσα δημοτικη αρχη. Εμ δεν ειναι ετσι
    Ασε που ειναι συνεχως με την μουρη κατεβασμενη και δεν μπορει να τηα μιλησει ανθρωπος. Αντε στο καλο και πολυ εκατσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ ρε φίλε που είσαι συγχωριανος της "ντεμεκ" (ας πούμε ότι είσαι δηλαδή) την έπιασες ποτέ και της είπες δηλαδή ότι θέλεις να βοηθήσεις και αυτή δε δέχτηκε την βοήθεια σου????? Να είχαμε να λέγαμε δηλαδή.... Αφού είσαι Λυκοστομητης να έχεις και τα κότσια να της τα πεις κ κατ'ιδιαν αυτά που λες ή τουλάχιστον γράφε επώνυμα τα σχόλια σου!!!!! Λυπάμαι αλλά δεν ήσουν πιστευτός... Μάλλον είσαι κάποιος από το "τάγμα" του θεάτρου σκιών!!!!

      Διαγραφή
  11. Μη πτοείσαι κορίτσι μου από τα φαρμακερά σχόλιά τους..και άργησαν.Να θυμάσαι ότι έχεις τη συνείδησή σου καθαρή και την κοινή γνώμη με το μέρος σου.Καλή συνέχεια στο δύσκολο δρόμο της ευθύνης που διάλεξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...με τον Πασοη με τον Πασοη να σε κανει αεροδρομια κολυμβητηρια και γηπεδε τενις, ααα ξεχασα και παιδικη χαρα

      Διαγραφή
  12. Εγω παντος θεωρω οτι δεν προσφερε επειδη δεν ηθελε και μαλλον τωρα θα θελει να ζησει αλλου και τωρα που φευγει ειπε να κανει και μια εξοδο μεγαλη.
    Για να την λυπηθει ο λαος και να πει ηταν καλο κοριτσι αλλα....
    Εμας ποιος να μας λυπηθει που ξσουν και προεδρος που ενα θεμα δεν ανεδειξεε ποτε
    Δικαιολογιες ειναι ολα τα αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ.
    ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ?
    ΔΕΝ ΝΟΝΙΖΩ....
    ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙ ΕΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σοφια κανε αυτο που ξερεις καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν σε φοβαμαι θα βρεις δουλεια τωρα
    Και θα πληρωνεσε παραπανω απο οτι ως προεδρος.
    Τα επερνες εως τωρα τα χρηματα και στο τελος λεει δεν τα θελω για να κανω αντιπολιτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο θεσμος του προεδρου ειναι σημαντικος ετσι και η προεδρος εβαλε το λυθαρακι της για να κανει αυτο που μπορουσε.
    Απλα δεν μπορεσε πολλα.
    Δεν πειραζει δωσε ολους τους μισθους σου πισω μιας και δεν εγινε τιποτα αλλα πες μας και τι τα εκανες αυτα που επερνες εργα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια έργα??? Και τι έπαιρνε?? Είσαι βαθειά νυχτωμένος ή βρίσκεσαι στην δεκαετία ακόμη του '80 εσύ.. Ξύπνα 2018 έχουμε. Το κορίτσι ότι έκανε στο χωριό έκανε με δική της πρωτοβουλία μόνο κ απουσία της δημοτικής αρχής... Άστο στο Δήμο ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν δικό τους...

      Διαγραφή
  17. Ενα ακομη βαρος εφυγε απο πανω μας υωρα που κατερευσε και αυτη η προεδρια θα καταστραφει η δημοτικη αρχη και θα πεσει σε θλιψη η αντιπολιτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΤΣΑΚΩΝΤΣΗ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ... ΠΙΣΩ!! Η ΤΣΑΚΩΝΤΣΗ ΗΤΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΣΟ ΗΤΑΝ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΙΔΡΩΣΕ; ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σοφία συγχαρητήρια πρώτον για το πόσο άξια κοπέλα είσαι, ηθική, ειλικρινής και πολύ εργατική και δεύτερον για το γεγονός ότι είχες τα "κότσια" να μην ανήκεις στους θιασώτες της αναξιοπρεπειας και κοροϊδίας της δημοτικής αρχής.. Είχες όραμα και όρεξη οταν ασχολήθηκες με την τοπική αυτοδιοίκηση και ήθελες να ταχθείς υπέρ μιας σοβαρής προσέγγισηε με τα προβλήματα του τόπου μας αλλά δυστυχώς αυτά την τωρινή δημοτική αρχή δεν την απασχολούν... Άλλωστε εσύ δεν είχες Facebook να σε κάνουν tag στις δημοσιεύσεις τους κ ζητάς να σου κάνουν δουλειά στο χωριό σου???? Και πάλι συγχαρητήρια κορίτσι μου, αν υπήρχαν άτομα σαν κ εσένα ίσως κάποτε να πηγαίναμε κ λίγο "μπροστά" τον τόπο μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ελα τωρα κόψε κάτι, μια προεδρος ενος χωριου και το κανετε θεμα λες και ηταν η Χιλαρη Κλιντον, σιγα μην ερθει και η Δευτερα Παρουσία.

      Διαγραφή
  20. Και κείνη ή προδριναπρστην περικλεια νομιζετε οτιόολα ερχονται βολικά δε σταματα δεκαωρα δουλευει βουνά χωραφια πάντα στους δρομουςδτην βλέπω να βαφει νύχτα τα πεζοδρομια και στη λαγγαδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ στον κοσμο σου, καλα ας μην ηταν ο Μπινος και θα εβλεπε προεδριλικη

      Διαγραφή
    2. ΕσυΕεισαι στο κόσμο σου γιατι δε σε συμφέρειτην αξία της την ξέραμε κι άλλοι ήταν με μπινο αλλά εμεις αυτη θελαμεκαι μακαρινα ξαναβάλει και με οποιον θέλει εμεις μαζιτηςεσυ που καίγεσαι θα το δεις μπροστα σου και θα τριβείς τα ματιασου


      Διαγραφή
    3. Δηλαδή παραιτήθηκε τον τελευταίο χρόνο για να ξανά κατέβει υποψήφια;;; Αυτό κι αν είναι παλαιοκομματική τακτικη.....

      Διαγραφή
    4. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν. Τον προδότη ουδης. Κακό πράγμα η έπαρση και η αλλαζονια. Η περίκλειστη υπήρχε και πριν απ' αυτήν . Φτάνει με το αυτοπενεμα. Ο Μπινός φταίει που την πρόβαλε τωσο και του ανέβηκε στον σβέρκο.

      Διαγραφή
  21. ΗΡΩΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μας κουράσατε με την Περίκλεια,δεν είστε το κέντρο του κόσμου επιτέλους,καταλάβετε ότι οι γνήσιες αξίες "φωνάζουν"μόνες τους δεν χρειάζονται ντουντούκες ή.. δεν είναι γνήσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχως υπαρχετε εσείς με τις γνησιες αξιες

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News