Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ο Νίκος Θωμαΐδης υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας

Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και ζητώ την ψήφο και την στήριξη σας

Φίλες και φίλοι,
Αγαπητά Μέλη της Νέας Δημοκρατίας,

Στις 13 Μαΐου η Νέα Δημοκρατία εκλέγει τις Διοικήσεις των Περιφερειακών Οργανώσεων της.

Ήμουν πάντα παρών και στην πρώτη γραμμή, υπερασπιζόμενος τις αρχές και τα ιδανικά της παράταξη μας. Έτσι και σήμερα, δεν θα μπορούσα να μην σταθώ δυναμικά και να προσπαθήσω από θέση ευθύνης να στηρίξω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αυριανό Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα επόμενα δύο χρόνια οι προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η πατρίδα μας, η Νέα Δημοκρατία αλλά και η ΝΟΔΕ Πέλλας θα είναι πολλές και δύσκολες. Πρέπει να σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας της παράταξης μας και του Ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι, ενωμένοι και δυνατοί.

Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και ζητώ την ψήφο και την στήριξη σας. Με το χέρι στην καρδιά, πιστεύω, και δεσμεύομαι γι’ αυτό, ότι δεν περισσεύει κανείς και όλοι, όσοι πραγματικά θέλουν να προσφέρουν, ανιδιοτελώς και πέρα από μικροκομματικές η άλλες σκοπιμότητες, πρέπει να έχουν ρόλο και λόγο.

Φιλοδοξία μου να προσπαθήσω για,
μια ΝΟΔΕ Πέλλας, ενεργή, δραστήρια και ενωμένη.
μια ΝΟΔΕ Πέλλας, ζωντανό κύτταρο παραγωγής πολιτικής.
μια ΝΟΔΕ Πέλλας με ξεκάθαρη άποψη για όλα τα τοπικά προβλήματα.
μια ΝΟΔΕ Πέλλας με ισχυρούς δεσμούς με τα μέλη και την κοινωνία της.

Μια ΝΟΔΕ που θα δώσει όλες τις δυνάμεις της ώστε στην Πέλλα η Νέα Δημοκρατία να δώσει ποσοστά αυτοδυναμίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Νίκος Θωμαΐδης
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας
Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας

Πληροφορίες για τις Εσωκομματικές εκλογές στο site της ΝΔ:https://nd.gr/
Πληροφορίες και εγγραφές η ανανεώσεις καρτών μέλους της ΝΔ:https://my.nd.gr/?cpm=1
Τηλ. Επικοινωνίας: 6946 795669

8 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ; ΤΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ Σ'ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ;ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ;;; ΤΙ;;; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ;;; ΓΙΑΤΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, μακάρι να μην είχε απλά ούτε ένα ευρώ στα ταμεία όταν παρέδωσαν. Το πρόβλημα είναι ότι άφησαν και χιλιάδες ευρώ χρέοι. Ειδικά εδώ στα Γιαννιτσά. Και κατά τα άλλα διεκδικούν εκ νέου θέσεις προκειμένου να συνεχίσουν το "έργο" τους.

      Διαγραφή
    2. καλα ρε Ηλία, ακόμη τις ιδιες μλκς καθεσαι και γραφεις. Για πες μας εσυ ποσα έδωσες για να μην υπαρχξουν χρεη αλλα ξεχασα εσυ τοτε ησουν στον Καμμενο και εψαχνες για υποψηφιους

      Διαγραφή
    3. Μ'αρέσει όταν τσιμπάς άγρια Νίκο,αλλά για τα χρέη που άφησες και αναγκάστηκαν να καθαρίσουν άλλοι την μπουγάδα, γαργάρα. Που τα μόνα έσοδα που κατάφερες να φέρεις ήταν από τα ταμεία του κόμματος. Γιατί δεν ήσουν άξιος ούτε μία εκδήλωση να κάνεις που να φέρει έοοδα έτσι όπως είχατε κάνει το κόμμα με κλειστές πόρτες. Γιατί δεν σας ενδιέφερε το κόμμα, αλλά οι θέσεις και οι μοναδικες υποψηφιότητες που είχατε τότε. Έπρεπεν να φύγετε από εκεί και να έρθουν άλλοι άξιοι άνθρωποι που με μία μόνο εκδήλωση κατάφεραν να πληρώσουν όλα τα δικά σας χρέη. Ότι όμως και αν λες, αυτή είναι η αλήθεια Νϊκο και δυστηχώς για σένα πονάει και θα σε κυνηγάει για πάντα.

      Διαγραφή
    4. αυτά Κυριάκο να τα πεις στην κοπέλα σου που όταν κατέβηκε απέναντι στον Νίκο στην ΠΕ έψαχνε την ψήφο του και δεν την έβρισκε δεν μπορώ δυστυχώς να γράψω εδώ ακριβώς τι του έκανε ο Νικος γιατί θα το φάει η λογοκρισία και θα έχει και δικιο ακόμα πάντως δεν του πέρασαν τα εννιάμερα.

      Διαγραφή
    5. Έτσι να απαντάς Νίκο, έτσι, για να καταλάβει και ο τελευταίος άνθρωπος που τυγχάνει να σε παρακολουθεί από τους πιο κοντινούς σου, μέχρι και τους απλούς γνωστούς σου που δεν είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει μέχρι σήμερα ότι αυτός είναι ο πραγματικός Νίκος. Που επειδή στις αλήθειες δεν έχει κάποια απάντηση να δώσει (που να την βρει κιόλας έτσι όπως τα έκανε) πετάει την μπάλα στην εξέδρα τόσο σε πρόσωπα όσο και σε επιχειρήματα. Εγώ πάντως θα επιμείνω χωρίς να παρασυρθώ στο χυδαίο επίπεδό σου. Για τα παραπάνω που αναφέρθηκαν… τσιμουδιά!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ.ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΡΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΡΕ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο/Η ΕΠΟΜΕΝΟΣ/Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News