Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Άρπαξε από 71χρονο 45.000 ευρώ για να μην αποκαλύψει στη γυναίκα του ότι είχαν σχέση

Ο παθών εκμυστηρεύτηκε στη σύζυγο αυτά που προηγήθηκαν

Θύμα εκβιασμού από την αλλοδαπή γυναίκα που διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση έπεσε ένας 71χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η γυναίκα είχε αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 45.863,75 ευρώ από τον παθόντα, προκειμένου να μην γνωστοποιήσει στη γυναίκα του την κρυφή ερωτική τους σχέση. Παράλληλα, σε συνάντηση που είχε μαζί του σε διαμέρισμα του κέντρου πόλης, του αφαίρεσε πιστωτική κάρτα με χρήση σωματικής βίας.


Ο παθών εκμυστηρεύτηκε στη σύζυγο αυτά που προηγήθηκαν και η δράστιδα επιχείρησε με απειλές να τους εξαναγκάσει να της δώσουν επιπλέον χρηματικό ποσό σε προκαθορισμένη συνάντηση, όπου και συνελήφθη ο 38χρονος συνεργός της.

Τον 38χρονο αλλοδαπό συνέλαβαν για συμμετοχή σε υπόθεση εκβίασης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου χθες το μεσημέρι, ενώ αναζητείται αλλοδαπή γυναίκα που.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της δράστιδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News