Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ενημέρωση εγγραφών για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας «Αγγελής Γάτσος»

Ευχαριστούμε για την Τιμή που κάνετε ο καθένας σας ξεχωριστά, επιλέγοντας να συμμετάσχετε στον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας <<Αγγελής Γάτσος>>

Η Ο/Ε του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμωπίας <<Αγγελής Γάτσος>>, ανακοινώνει το κλείσιμο των δηλώσεων συμμετοχής για τα 1000μ. μαθητών αύριο Παρασκευή 27/4 στις 12:00 το μεσημέρι, αφού οι εγγραφές ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές 200 θέσεις. Έχουμε συμπληρώσει τις 450 συμμετοχές και για να διαφυλάξουμε την ασφάλεια των μικρών μας φίλων, κλείνουμε την φόρμα εγγραφών.

Για τα 21χλμ. και 5χλμ. οι δηλώσεις συμμετοχής αυτή την στιγμή ξεπερνούν τις 650. Μετά το πέρας της λήξης που είναι η Τετάρτη 2 Μαϊου και ώρα 14:00,η Ο/Ε θα κλείσει την φόρμα εγγραφών και δεν θα δέχεται άλλες δηλώσεις.

Θερμή παράκληση σε όσους/ες έχουν συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής , αλλά για οποιαδήποτε λόγο έχουν αλλάξει γνώμη, να επικοινωνήσουν στο sdyalmopias@gmail.com και να το δηλώσουν ώστε να ελευθερωθούν οι θέσεις τους.

Ευχαριστούμε για την Τιμή που κάνετε ο καθένας σας ξεχωριστά, επιλέγοντας να συμμετάσχετε στον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας <<Αγγελής Γάτσος>>.

Με εκτίμηση
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την διοργανωση ενος τέτοιου αγωνα στην αριδαια θα δώσει αίγλη και φήμη στην πόλη μας. Καλή επιτυχίαε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News