Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Καταγγελία αναγνώστη για όσα συμβαίνουν στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Ας μεριμνήσουμε όλοι

Είμαι κάτοικος της πόλης της Αριδαίας εδώ και 75 χρόνια! Την πονάω, όπως κι εσείς! Πήγαινα σχολείο κι εγώ, όπως πολλοί από εσάς στο 1ο δημοτικό σχολείο!

Αν και μένω μακριά πλέον από το εν λόγω σχολείο, είμαι περιπατητής και αυτό μου δίνει το δικαίωμα να το βλέπω καθημερινά!!!! Αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες στον αύλιο χώρο του σχολείου είναι απαράδεκτο!

Από νωρίς το απόγευμα μαζεύονται παρέες αγοριών και κοριτσιών, εφηβικής ηλικίας συνήθως και αρχίζουν τις ζημιές, τις φθορές και τις ‘καλλιτεχνίες’ στο χώρο ενός δημόσιου κτηρίου, ενός δημόσιου σχολείου!

Πίνουν μέχρι αργά την νύχτα, παραγγέλνουν από διάφορα καταστήματα της πόλης μας καφέδες – μπύρες – φαγητό κι αρχίζει το ‘γλέντι’. Ανεβαίνουν στις σκεπές των κτηρίων, ξηλώνουν τις υδρορροές, ξεριζώνουν λουλούδια και λαχανικά από τον κήπο του σχολείου. Ζωγραφίζουν τοίχους και συχνά ξεκινούν ερωτικές περιπτύξεις! Προσπάθησα πολλές φορές να συμβουλέψω τα παιδιά, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα – βλέπουν κι έναν γέρο και καταλαβαίνετε!

Μια κατάσταση ΑΣΧΗΜΗ που πρέπει να σταματήσει εδώ!

Δε γνωρίζω ποιοι είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του σχολικού συγκροτήματος, δεν κατηγορώ κανέναν, συνετίστε τα παιδιά σας – να ενημερωθεί ο Δήμος Αριδαίας, ο σύλλογος διδασκόντων και φυσικά η Αστυνομία!

Όχι άλλες ζημιές και φασαρίες εντός του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

17 σχόλια:

  1. Σε χαλάει που κάνουν ζημιές και αραζουν τα παιδιά σε δημόσιο χώρο ε; για τη ζημιά που έκανες εσύ σαυτη τη γενιά ψηφιζοντας αυτούς που σου έδιναν παραπάνω από όσα αξίζες και τώρα τα πληρώνουν αυτοί θα μας πεις τπτ; η γενιά σου κατέστρεψε όλη την Ελλάδα και σε πειραξαν τα σπρέι και οι μπύρες. ΤΟΥΒΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια τώρα κάνεις πλακα...

      Διαγραφή
    2. ποσο μ@λ@κ@ς εισαι ρε 12:26

      Διαγραφή
    3. ρε 12.26 τι σχεση εχουν αυτα που λες με το παραπανω αρθο; ειλικρινα πιστευω κατι αλλο σου φταιει, φαινετε εισαι εξω απ τα νερα σου....δε ΜΕ λες γυναικα εχεις;

      Διαγραφή
    4. 2.16, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Α Ν Ι Κ Η Τ Η ...

      Διαγραφή
  2. τουβλο εισαι εσυ που ανακατευεις την πολιτικη με την αγωγη που δινουν οι γονεις στα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να έχουν τα παιδιά αγωγή τρόπους και παιδεία πρέπει να έχουν και οι γονείς. Απτην κατάντια της χώρας καταλαβαίνουν όλοι ότι η συγκεκριμένη ηλικία ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ να κάνει υποδείξεις και να το παίζει καθώς πρέπει γιατί λυπάτε την δημόσια περιουσία. Τόσα χρόνια κάνατε τον π...η με ξένο κ...ο και ξαφνικά γινατε όλοι σωστοί πολίτες και φταίνε τα παιδιά. Την επόμενη φορά που θα σας κάνουν παρατήρηση παιδιά φτυστε τους στα μούτρα. Εσείς θα πληρώνεται μια ζωή τα γούστα τα δικά τους όπως τα πληρώνουμε εμείς τώρα στα 25 μας. Αντε στοκοι

      Διαγραφή
  3. 12.26 τι σχέση έχει η πολιτικη στο συγκεκριμένο θέμα που διαβασες;; η παιδεια δεν έχει να κανει με τα πολιτικά κόμματα κλπ έχει να κανει με τους ανθρωπους. Αν αυτά τα παιδια δεν έχουν μαθει απο το σπίτι τους, το σχολείο η δεν ξέρω κ εγώ απο που να σεβονται καποια πραγματα προφανώς και κάτι πρεπει να αλλαξει πέρα απο την πολιτικη. Καλό θα ηταν να μη κάνουμε πράγματα τα οποία δεν θα θέλαμε να κάνουν σε εμας. Αυτά τα παιδιά ας σκεφτούν οτι θα μπορούσε κάποιος να κανει το ίδιο και στο σπίτι τους πχ να βάψει κάποιος τον τοίχο τους, αλλά τοτε δεν θα τους αρεζε προφανώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12.26΄ τενεκέ ξεγάνωτε σε γνωρίζω. Έχω ξανακούσει αυτές τις ηλίθιες απόψεις σου δάσκαλε. Τις λες και έξω στα στέκια σου ανόητε δάσκαλε.
    Υ.Γ. Ναι, δάσκαλος είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι η απάντηση στην ερώτηση "γιατί δεν υπάρχει παιδεία στην Ελλάδα" ανώνυμε του 12:26 ............... εκεί πού λες χειρότερα δεν μπορεί να γινει τσααααακ πετάγεται ένας ακόμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΝΕΚΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥΒΛΟ Ο ΑΛΛΟΣ, ΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχεις δίκιο!!! λάθος μας...τουβλα είμαστε!!πηγαινε να πεις στα παιδιά οτι φταίνε οι παλιοί κ γι'αυτό μπορούν να καταστρεψουν τα πάντα!! έτσι θα παμε μπροστα.. απορώ πως δεν το σκεφτηκαμε τόσα χρόνια..!!η λυση βρεθηκε!!!!εισαι μεγάλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ καταγγέλοντα.
    Τα παιδιά δυστυχώς στην εποχή μας στερούνται ερεθισμάτων και ονείρων. Και για αυτό υπόλογοι είμαστε εμείς οι ενήλικες που αποτύχαμε να τους δώσουμε τα φτερά που χρειάζονται για να πετάξουν. Την επόμενη φορά λοιπόν πριν καταγγείλεις το παιδί σου και το παιδί μου, κοιτάξου στον καθρέφτη και δες ΕΣΥ τι έκανες στη ζωή σου.
    Υ.Γ. Οι περιπτύξεις των νέων, ο έρωτας και η αγάπη είναι ότι πιο όμορφο δίνει η ζωή. Ας μην τους καταδικάσουμε και για αυτό!Ερωτευτείτε και εσείς καταγγέλοντα ξανά με τη ζωή και θα δειτε ότι στην επόμενη βόλτα σας στο δημοτικό σχολείο θα αισθανθείτε τους νέους πιο κοντά σας.
    Με εκτίμηση
    Αναγνωστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν το εχεις καταλάβει αλλά αυτά που λες είναι ασχετα. Το οτι τα παιδιά στερούνται ερεθισμάτων και ονείρων όπως λες δεν έχει καμια σχέση με το να τους δίνει το δικαίωμα να χαλαν δημοσια περιουσια. Κανεις δεν είπε στα παιδιά να μην ερωτευτούν κλπ οπως λες είναι άλλο το θεμα. Αν αυτά τα παιδιά θέλουν να έχουν ενα καλυτερο αύριο θα πρεπει να σκεφτούν πως θα γίνει να το έχουν και όχι τι εγινε στο παρελθον και απο ποια λάθη βρεθηκαμε σε αυτή τη θεση.όλοι έχουμε μερίδιο ευθυνών για οτι συνέβη αλλά όλοι έχουμε μερίδιο και στο τι θα συμβεί απο εδω και πέρα.

      Διαγραφή
    2. αγαπητη μου 10.45 νομιζω ασχετα τα λεγομενα σου με το θεμα, φυσικα και πρεπει να ερωτευοντε τα παιδια και φυσικα πρεπει να πινουν και καθολου δεν θα με πειραζε η κορη σου να τοκαμνε στα ορθια στης τουαλετες του σχολειου, απλα εισαι εκτος θεματος.

      Διαγραφή
  9. Η αρρωστημένη νοοτροπία των νεοελλήνων φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα, όταν δεν εκτιμάμε την δημόσια περιουσία και ξεστομίζουμε ύβρεις τότε φταίνε οι δάσκαλοι, δεν υπάρχει σεβασμός μαθητών προς τους δασκάλους γίνονται έκτροπα και προπηλακισμοί μεταξύ των μαθητών, μια θλιβερή κατάσταση, μια βλακώδης συμπεριφορά των γονέων που θέλουν τα παιδιά τους μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην στοχοποιείτε τα παιδιά. Ας μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά μιμούνται και έχουν ως πρότυπα τους εμάς τους ενήλικες. Εμείς λοιπόν ως ενήλικες τι πρότυπα περνάμε στα παιδιά μας;
    π.χ.: Πολύ συχνά οδηγώντας βλέπω οδηγούς να ανοίγουν το παράθυρο του αυτοκινήτου τους και να πετούν τα σκουπιδάκια τους έξω. Μα τι καθαροί άνθρωποι σκέφτομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News