Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Θετικά αποφάσισε το Ελεγκτικό Συνέδριο για τους 17 συμβασιούχους των Λουτρών

Αναμένουμε την καθαρογραφή της απόφασης για να προχωρήσουμε στην πληρωμή των δεδουλευμένων

Σε συνέχεια της συνεργασίας με τη Βουλευτή Πέλλας Τζάκρη Θεοδώρα για την πληρωμή του τετραμήνου των 17 συμβασιούχων των Λουτρών Πόζαρ, μετά το σχετικό αίτημα από την Επιχείρηση και την επίσκεψη από κοινού και τη στήριξη της Βουλευτή στο δίκαιο αίτημα για την πληρωμή των εργαζομένων, μου ανακοίνωσε σήμερα ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο αποφάσισε θετικά για την πληρωμή τους.

Αναμένουμε την καθαρογραφή της απόφασης για να προχωρήσουμε στην πληρωμή των δεδουλευμένων.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

13 σχόλια:

  1. "και τη στηριξη της βουλευτου"....ειναι να γελανε και οι πετρες, εδω ειμαστε οι ιθαγενεις αντε Μπινο παρεα με την Τζακρη θα πας στης εκλογες, πισω εχει η αχλαδα την ουρα, αλλα θα μου πεις και τη με νοιαζει περασα μια περιοδο στη ζωη μου ονειρικη σας μοιρασα και καθρεπτακια και ολα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με το ΣΥΡΙΖΑ να λες, αλλά στις εκλογές να πας να ψάξεις ψήφους από την Τζάκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή Κε Δήμαρχε υπαινίσεστε ότι το ελεγκτικό συνέδριο δέχεται παραμβάσεις βουλευτών και ανάλογα αποφασίζει. Καταλαβαίνετε τι λέτε ή σας ξεφεύγουν; η ανακοίνωσή σας ήδη εξετάζεται στα γραφεία της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΑΚΡΗ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ COURIER KAI ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ AITHMATA KAI MHNYMATA; ΜΑΖΤ ΤΑ ΈΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα ρε φιλε, κολησε με την κυρια λες και δεν εχει βουλευτη η περιοχη μας, ελεος δηλαδη ρε Μπινο

      Διαγραφή
    2. Έχει ωκαι η Νέα Δημοκρατία βουλευτή στην Πελλα

      Διαγραφή
  5. Δήμαρχεην στηριζεσαι σε Συριζαιους, θα σε πουλήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ειλικρινα νομιζω οτι δεν τον νοιαζει, ωραιες φωτο νανε και δε βαρεσιε

      Διαγραφή
  6. Δημαρχε κανει θαυματα η συνεργασια σου με την τζακρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...πραγματι αφου στην σκεπη του δημαρχιου φυτρωσε μια τσουκνιδα...θαμα...θαμα...θαμα...

      Διαγραφή
  7. Τελικά ο Μπίνος μπερδεύεται και θα την πάθει ως πρωτάρης. Τη μία κάνει βόλτες και φωτογραφίζεται με τον Σηφάκη, την άλλη αγκαλιάζεται και τα βρίσκει με την Τζάκρη, ξεχνάει εντελώς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο Μητσοτάκης έρχεται στην Αριδαία και δεν πηγαίνει στο Δημαρχείο.
    Συμπέρασμα : Ο Μπίνος πομακρύνεται από το κόμμα του και τους ψηφοφόρους της ΝΔ, αβαντάρει επικοινωνιακά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θα τον στηρίξουν, οι κεντρώοι της παράταξης του ήδη ετοιμάζουν νέο σχήμα και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Τελικά θα μείνει μόνος του και εκτεθειμένος. Αλήθεια ποιός τον συμβουλεύει τον Μπίνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

      Διαγραφή
    2. Καλά, γύρνα από την άλλη!!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News