Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Όλο και πιο δημοφιλής προορισμός τα Λουτρά Πόζαρ - Πάνω από 1.000.000 επισκέπτες ετησίως

Πάνω από 1.000.000 επισκέπτες ετησίως

Άνοδο που "αγγίζει" ακόμα και το 70% -σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια- καταγράφει η επισκεψιμότητα στα Λουτρά Ποζάρ τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δήμαρχος Αλμωπίας, Δημήτρης Μπίνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".

"Σε ετήσια βάση ξεπερνάμε το 1.000.000 επισκέπτες και έτσι κρατάμε την πρωτοκαθεδρία μεταξύ των λουτροπόλεων στη χώρα μας" τόνισε ο κ. Μπίνος, επισημαίοντας πως τα Λουτρά Πόζαρ δεν αποτελούν επιλογή μόνο των Ελλήνων, αλλά συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών από τις γειτονικές χώρες, με αποτέλεσμα "η επισκεψιμότητα να φτάνει το 70% ακόμα και τις καθημερινές ημέρες".

Σε ό,τι αφορά την πληρότητα των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων τις ημέρες του Πάσχα, ο δήμαρχος Αλμωπίας σημείωσε ότι υπήρξε ικανοποίηση από τους ιδιοκτήτες μονάδων στην περιοχή, καθώς "η πληρότητα έφθασε σε ποσοστό 100%".

Μάλιστα, έχει αλλάξει πλέον και η μέση ηλικία των επισκεπτών, αφού, όπως είπε ο κ. Μπίνος, "αν και στο παρελθόν τα μέρη αυτά επισκέπτονταν μόνο άτομα μεγάλης ηλικίας, τώρα έρχονται πολλοί νέοι, ζευγάρια αλλά και πολλά σχολεία από όλη τη χώρα. Ειδικά από τη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται πλέον πολλές μονοήμερες εκδρομές στα Λουτρά Πόζαρ".

5 σχόλια:

  1. Kαι εσύ δημαρχακο τής πεντάρας αντί να πάρει φωτιά ο κολος σού μόνο βολτιτες είσαι τσάμπα φυσικά!???? Αφού είσαι ανίκανος να φτιάξεις το παλιό ξενοδοχείο γιατί δε το νοικιάζεις σε επενδυτές άλλωστε τοχεις ξανακάνει.γιατι δεν δίνεις χώρο σε επενδυτές για άλλες δραστηριότητες όπως κέντρο υπασιας σπα καί άλλες τόσες δραστηριότητες άλλων περιοχών πού έχεις επισκεφθεί.και για πες μάς πόσες φορές έχεις μηλισει με τούς τοπικούς επιχειρηματίες όλα αυτά τα χρόνια.??????? Καλό ταξίδι λοιπόν καλή σύνταξη ώς εκπαιδευτικός φυσικά.και ας μην το αναρτήσετε φτάνει που το διαβάσατε.ενα μικρό μάθηματακι φυλλικό. Γιατί ξεκινά χαλαρά η πολιτική σας έξοδο με την βοήθεια μας φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "υπασιας" χα..χ.α..χα..χα.."φυλλικό" χα...χα...χα..χα..χα...χα...χ...χα....χα...."μηλισει" χα..χα...χα...χα...χα...χα...χα... μ εκανες και γέλασα ρε μπουμπούνα, εχει κι αλλον μαλάκα σαν και σένα η μάνα σου χα..χα...χα...

      Διαγραφή
    2. φιλε 3.29 οσο καιρο ειναι ακομη ο Μπινος ειναι ευκαιρια να ξεφαντωσεις, φαε λοιπον ενα γιαουρτι φταξε ενα τσαι και κατσε δες τηλεοραση βαρα και μια μαλ...., θα νιωσεις υπεεεεεεεροχα.

      Διαγραφή
  2. οι επιθυμιες ειναι πηγή της θλίψεις αγαπητε 3.29, και μάλλον με την επιθυμία θα μείνεις....αλλα και με την θλίψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ 3.29 ΑΠΛΑ ΕΜΕΤΙΚΟΣ, ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΑΠΛΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕΜΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News