Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Τμήματα Handball στον Ίκαρο Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Ο συλλογος μας, Ίκαρος Αλμωπίας καλωσορίζει στην οικογένεια του το συναρπαστικό άθλημα του Χαντμπολ!

Έχοντας τεράστια αγάπη για τον αθλητισμό του τόπου μας και πολύ όρεξη για δουλειά, δίνουμε την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να γνωρίσουν το άθλημα της χειροσφαίρισης!

Με την συνεργασία, την καθοδήγηση και την παρουσία κορυφαίων εν ενεργεία προπονητών των εθνικών ομάδων Χαντμπολ ,εως και τα μέσα Ιουνίου σας καλούμε να γνωρίσετε το άθλημα, να προπονηθειτε μαζί μας και να διασκεδάσετε μαθαίνοντας Χαντμπολ!!!

Τα τμήματα για φέτος έως και 13 Ιουνίου 2018 θα είναι δυο , αγοριών και κοριτσιών Δ-Ε-ΣΤ δημοτικού . Από Σεπτέμβρη ο συλλογος μας θα προχωρήσει στην δημιουργία δυο νέων τμημάτων, με αγόρια Και κορίτσια Γ-Δ δημοτικού.

Τηλ επικοινωνίας: 6942905345

2 σχόλια:

  1. Καλή Αρχή. Μπράβο σας για την προσπάθεια που κάνετε για την ανάδειξη ενός τόσου ωραίου και δυναμικού αθλήματος. Επιτέλους και στην Αριδαία να δημιουργούνται οι προυποθέσεις για την επιλογή από τα νέα παιδιά ενασχόλησή τους με τόσα αθλήματα που υπάρχουν. Και το σημαντικότερο την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό για ένα υγιές σώμα και πνεύμα και όχι εξαρτημένο .............με άλλου είδους δραστηριότητες, καταστροφικές γι αυτά και το μέλλον του τόπου μας. Καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News