Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ρίγη συγκίνηση από τους μαθητές της Σωσάνδρας: Τραγούδησαν με μια φωνή το «Μακεδονία Ξακουστή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Τον Πτέραρχο ε.α. Θεολόγο Συμεωνίδη τίμησαν σε μια σεμνή τελετή (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) ο Δήμος Αλμωπίας και το Δημοτικό Σχολείο Σωσάνδρας, για την προμήθεια μέσω του Υπουργείου Άμυνας υπολογιστών και άλλων αναλώσιμων που θα βοηθήσουν σημαντικά στο εκπαιδευτικό έργο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η συγκίνηση ήταν έκδηλη, ιδιαίτερα όταν οι μαθητές με μια φωνή τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή», κρατώντας ψηλά τη Γαλανόλευκη.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:
.

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι ένα μέρος της της Μακεδονίας(γεωγραφικά ), όπως ήταν διαμορφωμένη τότε ,βρίσκεται στα Σκόπια ,όπως και στη Βουλγαρία κι την Αλβανία (το μεγαλύτερο βέβαια 51% βρίσκεται στην Ελλάδα )δεν σημαίνει τιποτα;Πρέπει να σκοτωθουν (έστω στα λόγια )οι λαοί και να ανταλλάσουν μισή (χωρίς στην πραγματικότητα να έχουν να χωρίσουν τίποτα )μόνο και μόνο επειδή τα μεγάλα συμφέροντα αποφάσισαν ότι πρέπει το θέμα αυτό να επιλυθεί για να ενταχθούν βαλκανικές χώρες στο ΝΑΤΟ κι άρα να τα έχουν στα χαρτιά τουλάχιστον καλά τα κράτη μεταξύ τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News