Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Εκβιασμούς... γενικά και αόριστα, κατήγγειλε η Ε. Ταμβίσκου - «Έφυγες γιατί δεν σου κάναμε τα κέφια», απάντησε ο Δήμαρχος Έδεσσας

Δήμαρχος: «Εσείς φύγατε από τον συνδυασμό επειδή δεν σας κάναμε τις κουμπαριές, επειδή δεν σας κάναμε τα κέφια. Θέλατε να μπείτε στην Δημοτική Επιχείρηση όντας μάρτυς κατηγορίας εργαζομένων»

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και της ανεξάρτητης πλέον Δημοτικής Συμβούλου κ. Έφης Ταμβίσκου, έλαβε χώρα στην τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος θύμισε στην κ. Ταμβίσκου τα όσα δήλωνε το 2014 όταν και ήταν για δεύτερη φορά υποψήφια μαζί του, σε συνάρτηση με τα όσα λέει σήμερα. Μάλιστα, της θύμισε ότι τον είχε χαρακτηρίσει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ως τον «καλύτερο Δήμαρχο».

Η ίδια απάντησε ότι η δήλωση που είχε κάνει το 2014 είχε γίνει κατόπιν εκβιασμών του Δημάρχου. Παρέλειψε όμως να εξηγήσει η κ. Ταμβίσκου τι είδους εκβιασμοί ήταν αυτοί και για ποιο λόγο υπέκυψε σε αυτούς τους εκβιασμούς, καθώς τίθεται σοβαρό ζήτημα Δημοκρατίας όταν ακούγονται τέτοιες καταγγελίες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος πάντως της απάντησε ότι «εσείς φύγατε από τον συνδυασμό επειδή δεν σας κάναμε τις κουμπαριές, επειδή δεν σας κάναμε τα κέφια. Θέλατε να μπείτε στην Δημοτική Επιχείρηση όντας μάρτυς κατηγορίας εργαζομένων».

Η κ. Ταμβίσκου σε σημερινή της δήλωση αναφέρει τα εξής:

«Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έλαβε χώρα εις βάρος μου για ακόμα μια φορά, μια αναίτια, απροκάλυπτη, χυδαία και προσχεδιασμένη επίθεση του Δημάρχου Έδεσσας. Υβριστικοί χαρακτηρισμοί, οι οποίοι μάλιστα έγιναν πλήρως “ανεκτοί” με προκλητικότητα και μεροληψία από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Δυστυχώς ο κ. Γιάννου, έχει χάσει πλήρως την ψυχραιμία του και καλύπτει την ένδεια του έργου και των επιχειρημάτων του αλλά και την πολιτική ανικανότητά του, με την καθεστωτική λογική που τον διέπει.

Δύο χρόνια μετά την ανεξαρτητοποίηση μου, ο κ. Γιάννου, αντί να απαντά στα ερωτήματά μου τα οποία σχετίζονται με θέματα του Δήμου μας, αναλώνεται στο να ανακαλύπτει επιλεκτικά έναν «μόνιμο πολιτικό εχθρό» στο πρόσωπό μου, χάνει την ψυχραιμία του, υβρίζει και απειλεί άμεσα και έμμεσα, αναδεικνύοντας κατά κάποιο τρόπο το πραγματικό του πρόσωπο. Ένα πρόσωπο που είναι ανάρμοστο για αυτήν την πόλη, για αυτόν τον Δήμο και τον θεσμό που υπηρετεί. Προσωπικά δεν θα ακολουθήσω το παράδειγμά του και δεν πτοούμαι αν και γνωρίζω ότι τέτοιου είδους επιθέσεις στο πρόσωπό μου θα συνεχιστούν. Ευτυχώς οι εκλογές πλησιάζουν και ο κύριος Γιάννου σύντομα θα αποτελεί παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News