Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε η πρώην πρόεδρος των Συμβολαιογράφων

Την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Ιωάννας Μπιλίση, θα αναλάβει το Λιμενικό Σώμα

Στο απονενοημένο προέβη το μεσημέρι της Τρίτης (13/3) η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, που βρέθηκε πνιγμένη σε θαλάσσσια περιοχή.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, η Ιωάννα Μπιλίση Χρουσάλα βρέθηκε πνιγμένη σε θαλάσσια περιοχή της Επανομής Θεσσαλονίκης, γνωστή ως Κτήμα του Καραγκιόζη.

H σορός της 71χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Ιωάννας Μπιλίση, θα αναλάβει το Λιμενικό Σώμα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», η άτυχη γυναίκα άφησε πίσω της ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο δεν διευκρινίζει τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της. Ζητάει συγνώμη από τα παιδιά της και δίνει μόνο κάποιες διευκρινίσεις για κληρονομικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, που είδε την γυναίκα να βγάζει τα ρούχα της και να μπαίνει στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα τα παραπάνω στοιχεία, «δείχνουν» αυτοκτονία.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο, εις βάρος της είχε ασκηθεί εις βάρος της κακουργηματική ποινική δίωξη έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για την υπεξαίρεση, η ίδια είχε πει: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο. Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις για αυτό εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα, και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News