Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Μήνυμα Τσίπρα στην Τουρκία: «Να σκεφτεί καλά αυτό που κάνει με τους στρατιωτικούς» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν φοβόμαστε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο"

Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Τουρκία θα πρέπει να εγκαταλείψει την προκλητικότητα, καθώς από αυτήν δεν έχει να κερδίσει τίποτα αλλά μόνο να χάσει.

Τόνισε επίσης πως «η Ελλάδα είναι χώρα που δεν πρέπει να παίζει κανείς», αναφέροντας για μια ακόμα φορά πως έχει υψηλή αποτρεπτική ικανότητα και συμμάχους.

«Η Σύνοδος είχε πολλά θέματα», είπε και επισήμανε τη συζήτηση για την τουρκική προκλητικότητα.

«Θέλω να ξεκινήσω με τη χθεσινή συζήτηση για τη φορολόγηση και την ανάγκη για τη φορολογική σύγκλιση εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας την ανάγκη να ελεγχθούν οι φορολογικοί παράδεισοι.

Δείτε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα:

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΥΓΚΑΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΕΔΩ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΜΙΑ.Ο ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΑΙΑΣ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News