Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Χρήστος Γεωργίου για αποχετευτικό: «Κατανοούμε τη δυσαρέσκεια του κόσμου, σύντομα ξεκινούν οι αποκαταστάσεις»

Όπως σημείωσε ο κ. Γεωργίου, «αυτή η δυσαρέσκεια του κόσμου θεωρώ ότι θα λήξει και θα βρίσκεται η πόλη σε μια κανονικότητα με την έναρξη των αποκαταστάσεων»

Στα ζητήματα που έθεσε η αντιπολίτευση σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργεί η κατασκευή του αποχετευτικού στην Αριδαία, απάντησε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου.

Όπως είπε, η σημερινή Δημοτική Αρχή πήρε το πολιτικό κόστος να υλοποιήσει αυτό το μεγάλο και σπουδαίο έργο. Όπως υπογράμμισε, γνωρίζει τα προβλήματα, καθώς βρίσκεται συνεχώς στους δρόμους και συνομιλεί με τους συμπολίτες μας οι οποίοι εκφράζουν όπως είναι λογικό τους προβληματισμούς τους.

Ωστόσο, όπως σημείωσε ο κ. Γεωργίου, «αυτή η δυσαρέσκεια του κόσμου θεωρώ ότι θα λήξει και θα βρίσκεται η πόλη σε μια κανονικότητα με την έναρξη των αποκαταστάσεων».

7 σχόλια:

  1. Θα έπρεπε η δημοτική αρχή,να φροντίσει να ετοιμάσει την πόλη κ για το φυσικό αέριο,αφού γίνεται μια τόσο μεγάλη δουλεια.δηλ.αν σε λιγα χρόνια ερθει εδώ το φ.αέριο παλι τα ίδια θα έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστο ειναι εγκλημα τωρα αν κλεισουν με μπαλωματα η δρομοι,προσπαθηστε βημα βημα να φτιαξετε σωστα την δουλεια!και οχι βιαστικα πραγματα με πιεση.
    Και εξηγω ειδικα στο κεντρο στους δρομους Αγ. Νικαδρου απο εκκλησια εως Γυμνασιο φαρδια πεζοδρομεια δεξια αριστερα δενδροφυτεψη παγκακια.
    Λοχ. Παππαδοπουλου απο τα ψαραδικα εως το ταχυδρομειο το ιδιο.
    Και απο το καραφακι εως τον κλειστο Αρβανιτιδη (μου διαφευγη η οδος)το ιδιο και εκει φαρδια ωραια πεζοδρομεια με δεντρακια και παγκακια χωρις παρκαρισμενα αυτοκινητα !!
    Με λιγα χρηματα ενα ωραιο πολυ ωραιο κεντρο..
    Εε χρηστο τι λες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Χτες το πρωί καθώς έφευγα απο Αριδαία, δυο οχήματα ηταν ακινητοποιημένα στο πρώην super market βασιλαγα.
    Και τα δυο είχαν πέσει στην γούρνα απο τα έργα του δημάρχου και είχαν σκασει οι ρόδες τους και στρβωσει οι ζάντες τούς. Μπορείτε να ρωτησετε και τον μπουρναζη που είχε παει εκεί για να τα διορθώσει.
    Το ενα αυτοκίνητο μάλιστα είχε σπάσει και τις δυο ρόδες τού, πέφτοντας στην γούρνα του αποχετευτικού.
    Σε εκείνο το σημείο πλησίον οικίας Τσομπανίδη, θα θρηνησουμε θύματα.
    Όσοι φεύγουν απο Αριδαία και γνωρίζουν περνάνε στο αντίθετο ρεύμα για να μην πέσουν μέσα,με κίνδυνο να προκληθεί κάποιο δυστύχημα απο μετωπική.
    Αν αποφύγεις την μετωπική και πεσεις μέσα οι συνέπειες για το όχημα σου είναι καταστροφικές.
    Τις είδα με τα ματια μου.
    Το οξύμωρο είναι οτι αφού έγινε το ατύχημα και ήρθε η αστυνομία και λίγο μετα η οδική και ο πραγματογνώμονας ,ήρθε ( άκουσον άκουσον ) και συνεργειο του δήμου να ρίξει < τι άλλο ??? Χώμα > και να βάλει και κώνους μισο μέτρο πριν την λακκούβα.
    Τώρα το συνεργείο το ειδοποίησε κάποιος που ηταν εκεί...
    Περασε κάποιος σχετικός με τον δήμαρχο το είδε και ειδοποίησε...
    Κάτι άλλο ????
    Ελπίζω ο συνδημοτης να αποζημιωθεί για την ζημιά που έπαθε από τις εγκληματικές παραλείψεις και ενέργειες του τσίρκου που φέρεται να κανει έργα στην Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τα λες φιλε, ολα η αριδαια ενα χαλι, αυτο που μ ενοχλει ειναι οτι τ ακουν ατομα σαν τον Χρηστο, ατομα που εργαζοντε και τ ακουν απο πανω απ τον δημαρχο, αλωστε 2 με 3 ατομα ειναι τα θυματα στο μεγαρο Λαξιμου, οι υπολοιποι για τιποτα, καντε ενα γκαλοπ στον δημο και θα δειτε οτι δεν τους ξερει κανεις, ασχολουντε με της καρεκλες και πως θα κανουν κακο στον Δημαρχο, και αφου δεν αναφερω ονοματα τους αποκαλω τενεκεδες ξεγανωτους.

      Διαγραφή
  4. Μπράβο Χρήστο είπες το πιο σωστό πράγμα... Αλλά όταν σου λένε και να μη μιλάς τα πράγματα ξεφεύγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης δρόμοι που ήδη έχετε κλείσει είναι σκατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρεμβάσεις χρειάζονται σε ολη την Αριδαία.Να κοιτάξει ο δήμος και λίγο τη Λοχαγού Πασσιά που έχει νεκρώσει.Επισης να διορθωθούν και οι μονόδρομοι όπως π.χ. η οδός Αγ. Γεωργίου (εκεί που ήταν η εφορία)και η οδός λοχαγού Πασσιά είναι μονόδρομοι στην ίδια κατεύθυνση με αποτέλεσμα να παραβιάζεται συνεχώς ο μονόδρομος στην Αγ.Γεωργίου ειδικά τις Πέμπτες που έχει λαϊκή.Αυτά τα καθημερινά προβλήματα θέλουν οι δημότες να λυθούν για να γίνει η Αριδαία ΠΟΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News