Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Άγριο επεισόδιο από Χρυσαυγίτες στη Βουλή - Χυδαία επίθεση Λαγού σε Ξυδάκη κι άλλους Βουλευτές (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρέμβαση της φρουράς και διακοπή της συνεδρίασης

Νέο επεισόδιο με την Χρυσή Αυγή σημειώθηκε στην Βουλή. Η συνεδρίαση να διακόπηκε λόγω της υβριστικής επίθεσης του Γιάννη Λαγού προς όλα τα κόμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, από το βήμα του ομιλητή ο Γιάννης Λαγός άρχισε να καθυβρίζει τους πάντες, με τον πρόεδρο Σπύρο Λυκούδη να φωνάζει την φρουρά και να διακόπτει την συνεδρίαση.

Ο βουλευτής ξεκίνησε λέγοντας πως θα πρέπει να καταρρίπτονται όλα τα Τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν το FIR Αθηνών και πως «η εξωτερική σας πολιτική είναι για τα πανηγύρια, δύο Έλληνες είναι φυλακισμένοι», προκαλώντας αντιδράσεις. Τότε άρχισε να επιτίθεται υβριστικά προς τους υπόλοιπους βουλευτές, λέγοντας πως «είστε προδότες, ξέρετε τι σας περιμένει» και με φράσεις όπως «λαμόγια», «ανθέλληνες».

Ο Γιάννης Λαγός αναφέρθηκε και στον ίδιο τον Πρόεδρο της Βουλής λέγοντας υποτιμητικά ότι «έκλαιγε ο Βούτσης» για την επιστολή των Παμμακεδονικών Ενώσεων, λέγοντας ότι «οι Χρυσαυγίτες μπορούν να κυκλοφορούν στο δρόμο, να μιλούν και να ακούνε τους πολίτες, γιατί δεν είναι “λαμόγια” σαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

Επιτέθηκε και στον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου λέγοντας ότι «θα κάνει γενίτσαρους τα παιδιά».

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Ενώ απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη που όρθιος διαρτυρήθηκε ο Γιάννης Λαγός ούρλιαζε «κάτσε κάτω ρε προδότη! Φύγε από δω ρε!»

Ο Σπύρος Λυκούδης κάλεσε τη φρουρά και διέκοψε τη συνεδρίαση, όταν Νίκος Ξυδάκης και Γιάννης Λαγός βρέθηκαν ανησυχητικά κοντά, ο ένας στον άλλο.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εκτός από την παραπομπή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Επιτροπή Δεοντολογίας για να ελεγχθεί την αντικοινοβουλευτική του συμπεριφορά, ζήτησε στην γενικευμένη συζήτηση που θα γίνει στην Ολομέλεια να εξεταστεί και το άρθρο του ΚτΒ σχετικά με την συλλογική παρουσία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της μέσα την Βουλή καθώς δείχνει αμετανόητη κάθε φορά που πιάνουν μικρόφωνο…

Ο Σπύρος Λυκούδης ανάφερε ότι όλα τα κόμματα καταδίκασαν την συμπεριφορά του βουλευτή Γιάννη Λαγού και όρθωσαν ασπίδα στην επιθετικότητα της ΧΑ.

Αυστηρότερες κυρώσεις ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης ανέφερε πως «πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις» επιβεβαιωνόμαστε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένας από μας, δεν είναι ένα πολιτικό κόμμα, είναι μια εγκληματική οργάνωση τραμπούκων. Γι αυτό δεν συνδιαλεγόμαστε με αυτούς. Ας δουν οι πολίτες που μέσα στη σύγχυση και την οργή τους, τους έστειλαν εδώ μέσα, με ποιους έχουν να κάνουν. Κύριε Πρόεδρε της Βουλής μόλις προχθές λέγαμε πως θα αξιοποιούν κάθε ευκαιρία για να προκαλούν επεισόδια γιατί οι προβλέψεις του Κανονισμού δεν τους πτοούν. Τα επεισόδια και οι ύβρεις τους τρέφουν. Και ας δουν οι «περίφημοι πατριώτες» των Παμμακεδονικών Σωματείων που αμφισβητούν τον πατριωτισμό των Ελλήνων βουλευτών ποιους τρέφουν με τα καμώματά τους (εξώδικα κτλ)».

8 σχόλια:

  1. Που είναι η βρισιά ρε παιδιά; Ποιος απο αυτους στη βουλή δεν είναι προδότης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την αλήθεια είπε ο άνθρωπος η αλήθεια πονάει .Πολυ σωστός ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι χρυσαυγίτες είναι άτομα για ειδική μεταχείριση,απλά η κοινωνία τους επιτρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με όλους.Δεν έχει ακόμα η κοινωνία τις υποδομές σοφρωνισμου σε βάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα έχει ποτέ αν σκέφτονται όλοι σαν εσένα

      Διαγραφή
  4. Αυτή είναι η σημερινή Ελληνική δημοκρατία: έχει αυτά τα σκουπίδια στη βουλή. Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι, αλλά αυτά είναι φασιστοειδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Den phgan sti voylh me to etsi telo kapih toys psifisan sevastite aytoys poy toys psifisan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν συμφωνώ με τις πρακτικές της Χ.Α όμως πριν λίγες μέρες συριζαίος έβριζε όταν ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς μιλούσε στο βήμα συγκεκριμένα είπε το παραέχεσες. Τότε τα κανάλια το έκαναν γαργάρα το συγκεκριμένο συμβάν. Για την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας μεγάλη ευθύνη μετά το πολιτικό σύστημα έχουν τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΔΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.50 ΧΡΟΝΙΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΤΑΝΤΕΜΑ.ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ.ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΓΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News