Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Τι έγραφε το 2012 ο Κουβέλης για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο

Διαβάστε λεπτομέρειες

Χθες ανακοινώθηκε από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο ανασχηματισμός στον οποίο προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ανάμεσα στις αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος που ανακοίνωσε ο κ.Τζανακόπουλος είναι και η τοποθέτηση στη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας του Φώτη Κουβέλη.

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον νυν Υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο, έγραφε το 2012 στο twitter: «Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν την συζητάμε».

3 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ "ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ" ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ" . Η ΤΕΛΕΙΑ ΤΡΕΛΑ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρ Φωτης ο Καμενουλης1 Μαρτίου 2018 στις 8:52 μ.μ.

    Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΧΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ.Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΓΡΑΨΕ:ΛΙΓΟΣΤΕΨΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.ΞΕΠΕΣΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΗΤΑ ΣΟΥ...ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι Κουβέλης, τι Κουρέλης.
    Κατά τα άλλα βαδίζουμε προς το τέλος της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα.
    Τον 22ο έχουμε ελπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News