Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ξεκινά η διάθεση της νέας Mercedes-Benz G-Class

Η εμπορική καριέρα της νέας Mercedes-Benz G-Class θα ξεκινήσει το καλοκαίρι

Η Mercedes-Benz παρουσίασε πριν μερικές εβδομάδες τη νέα γενιά της G-Class και η ελληνική αντιπροσωπεία προχώρησε σε ανακοίνωση τιμής για την έκδοση λανσαρίσματος.

Η νέα Mercedes-Benz G-Class ξεκινά το εμπορικό της λανσάρισμα με την έκδοση G 500 με 4λιτρο V8 biturbo βενζινοκινητήρα που αποδίδει 422 ίππους και 62,1 kgm ροπή από τις 2.000 έως τις 4.750 rpm. Συνδυάζεται με 9άρι αυτόματο κιβώτιο και φυσικά κινεί και τους τέσσερις τροχούς.

Παρά την οικεία εμφάνιση, η νέα G-Class έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις, 53 mm μεγαλύτερο μήκος και 121 mm μεγαλύτερο πλάτος, με αποτέλεσμα να προσφέρει και καλύτερους χώρους. Πέρα από χώρους, η καμπίνα έχει διαφοροποιημένη σχεδίαση και ο εξοπλισμός είναι πιο πλούσιος από ποτέ.

Η εμπορική καριέρα της νέας Mercedes-Benz G-Class θα ξεκινήσει το καλοκαίρι και η τιμή λανσαρίσματος που μόλις ανακοινώθηκε από την εγχώρια αντιπροσωπεία έχει καθοριστεί στις €178.943.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News